Kila pytan poczatkujacego :P
Moderator: Gremlin
Re: Kila pytan poczatkujacego :P
Tak jest wersja polska mam i angielksa i polska. NIe mam booka przy sobie teraz ale jesli dobzre pamietam nazwali ich Straznicy sciezek.
Masz 3 booki? Wersje polską, angielską i polską?Helkar pisze:Tak jest wersja polska mam i angielksa i polska. NIe mam booka przy sobie teraz ale jesli dobzre pamietam nazwali ich Straznicy sciezek.
Tak, Waywatchers oznacza (wg polskich tłumaczy) Strażników Ścieżek. A ich champion (Shadow Sentinel) to Strażnik Cienia.
IMHO Shadow Sentinel - Strażnik cienia to jeden z nielicznych przypadków, kiedy wolę nazwę polską
W sensie - tak istnieje wersja polska - mam obie Btw polski warto miec dla historyjek... choć akurat pod tym względem imo ubogi ten WE book... no i czym są w angielskim "Lesne Elfy Scorlocka" jako Dogs of War ?Tak jest wersja polska mam i angielksa i polska. NIe mam booka przy sobie teraz ale jesli dobzre pamietam nazwali ich Straznicy sciezek.
-
- Mudżahedin
Napisane było dobrze, zabrakło przecinka po Tak jest wersja polskaHelkar pisze:Mam dwa booki angielski i polski za duzo razy napisalo mi sie "polski"Piotras pisze: Masz 3 booki? Wersje polską, angielską i polską?
Wystarczy zrobić sobie przerwę a w tym dziale pojawiło się sporo nowych stron do czytania.
Obserwując ostatnie rozpiski do WE zauważyłem, że coraz szersze zastosowanie mają GR, co mnie trochę zdziwiło.
I tu przychodzi mi pytanie: jakie one mają zastosowanie ? Z góry dziękuję za oświecenie.
Obserwując ostatnie rozpiski do WE zauważyłem, że coraz szersze zastosowanie mają GR, co mnie trochę zdziwiło.
I tu przychodzi mi pytanie: jakie one mają zastosowanie ? Z góry dziękuję za oświecenie.
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''
Możliwość dawania flee. Mi osobiście wspaniale kasują park maszynowy, praktycznie wielu graczy nie zwraca na nich uwagi albo wręcz przeciwnie, skupia zbyt dużą. idąc dalej, możliwość oddania strzału i marszu po flee jest boska.Nicpoń pisze:I tu przychodzi mi pytanie: jakie one mają zastosowanie ? Z góry dziękuję za oświecenie.
I taka sytuacja, w sumie dziwna, ale mi 5tka glade ridersów ustawionych w linii uratowała tancerzy przed strzałem flamerów tzn tancerzy (całych 3 ) z lordem i bsbkiem gołym.
a do tego pięknie blokują / zajmują ćwiartkę