MSWiA-KON, czyli ostatnie przygotowanie do Mastera.
- morgan10005
- Falubaz
Re: MSWiA-KON, czyli ostatnie przygotowanie do Mastera.
Zostało parę figsów po turnieju- możliwość odebrania we Wrocławiu jak ktoś napisze wcześniej lub na następnym turnieju
- dziekanotr
- Wodzirej
wiedzialem ze cos mi nie pasowalo ze mieli 18 w bitwie ze mna;pZielony pisze:Chcialem tylko sie do wałku, ktory zastosowalem 2-krotnie i wynikajacego z mojej nieznajomosci zasad WE, ktorymi gralem wlasciwie 1 raz. Chodzi o to, ze jak wardancerzy tańczą ASF maja tylko 1 atak.
Morgan: moim zdaniem bylo troche za duzo impasow jak na stol.. a tak to spoko i swietna orgasnizacja
- morgan10005
- Falubaz
Kilka zdjęć
Prototypy nowych teradonów
kilka obelisków
hydra z obeliskiem w tle
bitwy są męczące
Prototypy nowych teradonów
kilka obelisków
hydra z obeliskiem w tle
bitwy są męczące
- morgan10005
- Falubaz
zależy na którym stole byłeś- opisz stół mniej więcej jak wyglądał i co Ci się w nim nie podobało -wyślij na priv swoje uwagi.dziekanotr pisze:Morgan: moim zdaniem bylo troche za duzo impasow jak na stol.. a tak to spoko i swietna orgasnizacja
fajne fotki... tylko malo
ale moi strzelcy na przedostatniej fotce wygladaja mega groznie
ale moi strzelcy na przedostatniej fotce wygladaja mega groznie
Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, o 08:13 przez Niko, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisuje się pod wszystkimi pozytywnymi opiniami.
Bardzo dobry pomysł z kawą czy herbatą. Już się nie mogę doczekać kolejnych upgrade'ów następnych turniejów
Jeśli będziecie robić dyplomy to prócz top3 nie zapomnijcie o ostatnim miejscu!
Dzięki za bitwy w szczególności ostatnią z totalnie pokręconymi helenami gdzie było wiele zwrotów i bitwa ciekawa do ostatniej tury.
Nadal nie mogę zrozumieć czemu prócz samej hellki muszę zabić min. jednego załoganta, żeby dostać full punków, ale niech będzie...
Do zobaczenia na następnych rozgrywkach. Oby frekwencja nadal dopisywała.
Bardzo dobry pomysł z kawą czy herbatą. Już się nie mogę doczekać kolejnych upgrade'ów następnych turniejów
Jeśli będziecie robić dyplomy to prócz top3 nie zapomnijcie o ostatnim miejscu!
Dzięki za bitwy w szczególności ostatnią z totalnie pokręconymi helenami gdzie było wiele zwrotów i bitwa ciekawa do ostatniej tury.
Nadal nie mogę zrozumieć czemu prócz samej hellki muszę zabić min. jednego załoganta, żeby dostać full punków, ale niech będzie...
Do zobaczenia na następnych rozgrywkach. Oby frekwencja nadal dopisywała.
Nie przesadzajcie z tymi kosztami ;] dyplomy moga być colorless na zwykłej paździerzowej kartce a4, liczy się pamiątka. koszt 1zł tyle ide dorzuciłem wam do kawy
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Robson pisze:Nie przesadzajcie z tymi kosztami ;] dyplomy moga być colorless na zwykłej paździerzowej kartce a4, liczy się pamiątka. koszt 1zł tyle ide dorzuciłem wam do kawy
Będą dyplomy - a te koszty to wykręcanie sie od braku mobilizacji na pare dni przed turem.
Największego kopa dostajemy na dzień przed
Na next postaram sie coś wymyśleć - już mamy patenty z nagrodami i postaramy sie wykożystać przy następnej okazji.
Jak już pisałem - to wy koledzy/gracze/battlowcy/uczestnicy/itd JESTEŚCIE DLA NAS NAJWIĘKSZĄ MOBILIZACJĄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odrazu zapraszam na 12.12.2009r - Będzie singielek na duże punkty.
Pozdro i jeszcze raz dzięki za cenne uwagi i za frekwencje.
- morgan10005
- Falubaz
Już wysłałem poprawkę. To mój błąd-kopiowanie graczy i ich ID z poprzedniego turnieju nie zawsze dobrze wychodzi.
to też poprawiłemskaven13 napisał(a):
proszę o zmianę armii dla 3336 i 3337 (byliśmy na parówce w Starych Babicach i graliśmy na odwrót, w sensie Dobrochowski WE a Olesik DE)
Jeśli chodzi o zmianę armii jaką graliście na turnieju, to muszą to zrobić orgowie - musicie ich pomęczyć.
Jeszcze tego nie poprawili, ale dziękujęmorgan10005 pisze:Już wysłałem poprawkę. To mój błąd-kopiowanie graczy i ich ID z poprzedniego turnieju nie zawsze dobrze wychodzi.
to też poprawiłemskaven13 napisał(a):
proszę o zmianę armii dla 3336 i 3337 (byliśmy na parówce w Starych Babicach i graliśmy na odwrót, w sensie Dobrochowski WE a Olesik DE)
Jeśli chodzi o zmianę armii jaką graliście na turnieju, to muszą to zrobić orgowie - musicie ich pomęczyć.
Nowe Skaveny Z/R/P
4/0/3
Nie lubię demonów i mroczniaków