Czarka - 185
Perła
Sztylet
Czarka - 185
lifetaker
Mr(1)
Czarka - 185
DS
DS
Kocioł BSB - 225
Ninija - 171
D3A,KB,Lot
Ninja - 151
Gwiazdki, manebane
3x5 Harpie - 165
5 DR - 110
22 Warriors - 135
muzyk
10 Kusze- 110
Tarcze
6 CoK - 162
14 BG - 260
ASF, Soulraner
8 shade z AHW - 136
8 Shade Z GW - 144
Hydra - 175
2x Bolty 200
Total : 2699
PD : 8
DD : 5+2DS
Models: 101
i jak myślicie?
Mroczniaki 2700
Mroczniaki 2700
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Nie sądzę. Nie można tam wcisnąć 11 PDpodpowiem rozpa robiona pod konkretny turniej gdzie lordów być nie może
Będę grał praktycznie tym samym, tylko bez assassinów.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Tak to na turniej we wrocku dlatego bez lordów...
Zapomniałem o że lot zabiera mi 1 PD (heh... tak to jest jak sie nie gra regularnie), pomysle nad tym jeszcze i coś wymyśle
Assasini to bardzo dobra rzecz a zwłaszcza kiedy nie ma sie smoka czy tam 4lvl czarki
A a jeden Ninja ma KB i lot właśnie z racji tego zebym nie musiał dawać od kotła KB tylko by sam mogł cos kroic bez interwencji kotła.
Zapomniałem o że lot zabiera mi 1 PD (heh... tak to jest jak sie nie gra regularnie), pomysle nad tym jeszcze i coś wymyśle
Assasini to bardzo dobra rzecz a zwłaszcza kiedy nie ma sie smoka czy tam 4lvl czarki
A a jeden Ninja ma KB i lot właśnie z racji tego zebym nie musiał dawać od kotła KB tylko by sam mogł cos kroic bez interwencji kotła.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- swieta_barbara
- habydysz
Tez sie pewnie z podobna rozpa pokaze, chociaz wole dorzucic troche shooting overpower. Poprawne.