Old World League 1650 pts!!!
Możemy.
Od której możesz, to ja zadzwonie rano do SŚ i spróbuje zarezerwować stół na bitwe.
Ja najwcześniej będę mógł około 12-13, ale najdalej o 16:00, gdyż o 18:00 musze skończyć, bo o 19:00 mam egzamin na PJ
Daj mi swój nr na PM.
Pozdro.
Od której możesz, to ja zadzwonie rano do SŚ i spróbuje zarezerwować stół na bitwe.
Ja najwcześniej będę mógł około 12-13, ale najdalej o 16:00, gdyż o 18:00 musze skończyć, bo o 19:00 mam egzamin na PJ
Daj mi swój nr na PM.
Pozdro.
no - mi wcale tak dobrze nie idzie osttanio moimi papierzami z imperium.
Z kolegą miałem tylko 12:8, a na osttanim turnieju singlowym 18:2 w czape.
Mam troszke pecha do imperium.
Może Zielony będzie miał podobnego pecha co i ja
Z kolegą miałem tylko 12:8, a na osttanim turnieju singlowym 18:2 w czape.
Mam troszke pecha do imperium.
Może Zielony będzie miał podobnego pecha co i ja
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Nie Kalafior niespodziankę zrobił, tylko zwróćcie uwagę na 2 pierwsze stoły
3/4 NEMEZIS
ale fakt faktem, że po pierwszej bitwie to już zwątpiłem, że dogonię Manfreda, dobrze że kości zaczęły się turlać tak jak powinny!
3/4 NEMEZIS
ale fakt faktem, że po pierwszej bitwie to już zwątpiłem, że dogonię Manfreda, dobrze że kości zaczęły się turlać tak jak powinny!
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!WAŻNE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Witam!!!! mam prośbę do wszystkich którzy chcą grać dziś lub w czwartek. nie dostarczylem jeszcze kart bitwy. wiec prosze o napisanie sobie kartek i zostawienie ich u Dominika po zakonczonej bitwie. na karcie nalezy umieścić nmałe punkty zdobyte, Duże punkty, różnica, punkty za malowanie.
Pozdrawiam
Witam!!!! mam prośbę do wszystkich którzy chcą grać dziś lub w czwartek. nie dostarczylem jeszcze kart bitwy. wiec prosze o napisanie sobie kartek i zostawienie ich u Dominika po zakonczonej bitwie. na karcie nalezy umieścić nmałe punkty zdobyte, Duże punkty, różnica, punkty za malowanie.
Pozdrawiam
Mam nadzieje że Zielony ściśnie matiego wystarczająco wysoko bym nie musiał grać z Kalafiorem
Mój cwany plan wyszedł dzisaij całkiem sympatycznie - reszta zależy od waszej bitwy.
Co do relacji ja vs Rince
Nie będę ściemniał i owijał w bawełne - fart był po mojej stronie.
Pierw 2x IF na Wind of Undead
później niedojście Hydranta na bok moich BK - zabrakło jej 2 cali, a w sumie musiała przejść jakieś 6
później nie możność ubicia moich BK przez Shadów z KB
później Gwardia DE na 8 ataków nie może ubić mi papierza - był na jednej ranie, a ja musiałem zdać 3x Save na 3+
2 wilki (z championem) razem 3 ataki ubijają mu generalice
Rince nie mógł mi zgładzić Wraciaków chodz miał 3 pociski
Rince zucał 3 razy na oddział ghuli z generałem ściane ognia, czego ja nie dispelowałem poczym przechodziłem przez nią - w sumie miał 6 żutów na 4+ by zranić mi generała - niestety - ani razu tego nie dokonał.
no i w ostatniej turze zabrakło mu jednego Ghula do społowienia oddziału, a strzelał Riderami i Shadami
Wynik to 11:9 dla mnie, ale może wy mi odpowiecie na te pytanie, bo od tego zależy czy czasem nie będzie 12:8.
Czy 4 harpie blokują ćwiartke??
Odpowiedzcie, bo te 100 pkt da mi lepszą lokate
edit:
Shino pisze że nie blokują, więc 100pkt więcej dla mnie.
Czyli wyniki wygladał tak:
Rince 630 pkt
Ja 992pkt
Co daje nam różnicy: 362 pkt, czyli 12:8 - Lenart więc poprawisz to.
Mój cwany plan wyszedł dzisaij całkiem sympatycznie - reszta zależy od waszej bitwy.
Co do relacji ja vs Rince
Nie będę ściemniał i owijał w bawełne - fart był po mojej stronie.
Pierw 2x IF na Wind of Undead
później niedojście Hydranta na bok moich BK - zabrakło jej 2 cali, a w sumie musiała przejść jakieś 6
później nie możność ubicia moich BK przez Shadów z KB
później Gwardia DE na 8 ataków nie może ubić mi papierza - był na jednej ranie, a ja musiałem zdać 3x Save na 3+
2 wilki (z championem) razem 3 ataki ubijają mu generalice
Rince nie mógł mi zgładzić Wraciaków chodz miał 3 pociski
Rince zucał 3 razy na oddział ghuli z generałem ściane ognia, czego ja nie dispelowałem poczym przechodziłem przez nią - w sumie miał 6 żutów na 4+ by zranić mi generała - niestety - ani razu tego nie dokonał.
no i w ostatniej turze zabrakło mu jednego Ghula do społowienia oddziału, a strzelał Riderami i Shadami
Wynik to 11:9 dla mnie, ale może wy mi odpowiecie na te pytanie, bo od tego zależy czy czasem nie będzie 12:8.
Czy 4 harpie blokują ćwiartke??
Odpowiedzcie, bo te 100 pkt da mi lepszą lokate
edit:
Shino pisze że nie blokują, więc 100pkt więcej dla mnie.
Czyli wyniki wygladał tak:
Rince 630 pkt
Ja 992pkt
Co daje nam różnicy: 362 pkt, czyli 12:8 - Lenart więc poprawisz to.
Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, o 21:34 przez Smiechu, łącznie zmieniany 1 raz.