Wynaturzenie z Piekielnej Otchłani
Moderator: Hoax
Re: Wynaturzenie z Piekielnej Otchłani
Albo 50x50
Only the strongest will survive
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
Lead me to heaven, when we die
I am the shadow on the wall
I'll be the one to save us all
-
- Masakrator
Gratulacje, dowiedziałeś się tego drogą dedukcji?na plastikowej
![Applause =D>](./images/smilies/eusa_clap.gif)
zastanawiające było że wszystkie figsy są na plastikowych
najstarsi górale nie wiedzieli na jakiej podstawce będzie ten ów stwór
drogą dedukcji jak mówisz doszedłem do sedna sprawy i rozwiązałem dręczącą wszystkich sprawę''na jakiej podstawce będzie abominacja''
odp.na plastikowej-teraz wydaje mi się to coraz bardziej oczywiste![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
najstarsi górale nie wiedzieli na jakiej podstawce będzie ten ów stwór
drogą dedukcji jak mówisz doszedłem do sedna sprawy i rozwiązałem dręczącą wszystkich sprawę''na jakiej podstawce będzie abominacja''
odp.na plastikowej-teraz wydaje mi się to coraz bardziej oczywiste
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
-
- Masakrator
Drogi dedukcji,mój drogi Mistrzu Analizy Literalnej Pytania (z caaałym szacunkiem!) akurat nie zrealizowałeś
Gdyż w pytaniu o podstawkę chodzi nie tylko o jej materię sensu stricte,ale i o wymiary
Rozumiem,iż trudno się tego domyśleć z pytania taaaaaak ogólnie sformułowanego,jak moje(oj,zły ze mnie człek!).
Następnym razem postaram się lepiej stawiać pytania,by wszyscy mogli dokładnie zrozumieć meritum sprawy
i nie tracić czasu na,wg. mnie - nic nie wnoszące odpowiedzi;)
Koniec Offtopu ze strony mej.
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Gdyż w pytaniu o podstawkę chodzi nie tylko o jej materię sensu stricte,ale i o wymiary
Rozumiem,iż trudno się tego domyśleć z pytania taaaaaak ogólnie sformułowanego,jak moje(oj,zły ze mnie człek!).
Następnym razem postaram się lepiej stawiać pytania,by wszyscy mogli dokładnie zrozumieć meritum sprawy
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
Koniec Offtopu ze strony mej.
-
- Masakrator
Kolejne Pytanie
Hellpit dostaje z Bramy na 11-12tce.
I mamy problem.Czy zasada "To Horrible to Die" działa?
Czy też model jest usuwany i zasada nie ma miejsca?
Hellpit dostaje z Bramy na 11-12tce.
I mamy problem.Czy zasada "To Horrible to Die" działa?
Czy też model jest usuwany i zasada nie ma miejsca?
... ale nie zdziwię się, że na takie pytanie GW może odpowiedzieć iż abominacja jest tak koszmarna, że nawet w warpie jej nie chcieli i wypluło. ![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ktoś ma jakieś poste[py w pracach, zaprezentuje coś ciekawego?![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Ktoś ma jakieś poste[py w pracach, zaprezentuje coś ciekawego?
Abominacja jest ogromna(wielkości hydry) i dość długa więc pozostaje tylko rydwanowa, żadna inna nie pasuje. W angielskich forach powszechnie uważa się ze jest na rydwnaowej(acz można ją również wystawić na gignaciej).
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
bydle szarzuje jak spawn że określa kierunek i lezie ile rzuci czy w polu widzenia?
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
Shino ma teorie - dosc rozsadna - ze warto wystawiac 50x50 zeby uniknac problemow typu pivot przed szarza blokowany od boku. Ale osobiscie uwazam ze bardziej klimatycznie bedzie wygladac na rydwanowej :-P Niestety jest to ktoras strona pierdolenia dla pierdolenia, bo pozostaje nam tylko czekac na uscislenie GW i miec nadzieje ze wyjdzie ono szybciej niz do czolgu ;>
chrzanić, lepsza 60mm okrągła i problem z obracaniem z głowy;]
http://picasaweb.google.pl/vocart - moja galeria
-
- Masakrator
Jest fajna
Za jakiś czas przetestuję dwie
Ps. "Wynaturzenie z Piekielnej Otchłani"-co za beznadziejna nazwa, nie lepiej "Otchłanne Plugastwo"?
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Za jakiś czas przetestuję dwie
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
Ps. "Wynaturzenie z Piekielnej Otchłani"-co za beznadziejna nazwa, nie lepiej "Otchłanne Plugastwo"?
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
A skąd te info, widzialeś figsa?likaon pisze:Abominacja jest ogromna(wielkości hydry) i dość długa więc pozostaje tylko rydwanowa, żadna inna nie pasuje.
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
P.S.: smok też jest wielkości hydry (a nawet większy) i na 50x50 popyla.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
-
- Masakrator
Widziałeś art tego czegoś? Ja nie wiem jak miało by się zmieścić na 50x50.likaon napisał(a):
Abominacja jest ogromna(wielkości hydry) i dość długa więc pozostaje tylko rydwanowa, żadna inna nie pasuje.
A skąd te info, widzialeś figsa?
P.S.: smok też jest wielkości hydry (a nawet większy) i na 50x50 popyla.
Strzelam,że rydwanowa.
Widziałeś arty rat ogrów? Bo tam to clanraty sięgają im ledwo do kolan.Occ pisze:Widziałeś art tego czegoś? Ja nie wiem jak miało by się zmieścić na 50x50.
Strzelam,że rydwanowa.
kanister pisze:Fajnie jest cytować siebie.
jawora pisze:Ja tam w lidze online nie startuję, bo za daleko od mojego miasta.
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
rat ogrów, smoków, wielkich demonów...
Arty to żadne wytyczne jeśli chodzi o rozmiary.
Arty to żadne wytyczne jeśli chodzi o rozmiary.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..