Truthsayers i Dark Emissary gdzie zaginęłi
Moderator: esgaroth
Lekka nekromancja, ale po co mnożyć tematy.
Czy Truthsayer / Dark Emissart znają wszystkie czary ze swojego lore'a, czy muszą losować? Z opisu nie wynika ani jedno ani drugie...
pozdrawiam
Furion
Czy Truthsayer / Dark Emissart znają wszystkie czary ze swojego lore'a, czy muszą losować? Z opisu nie wynika ani jedno ani drugie...
pozdrawiam
Furion
Mam jedno pytanie. Nabywając do swojej armii Psów Prawdomówce planowałem wcześniej kupić wraz z nim Fenbeasty. Zastanawiam się czy ich kupno to dobra inwestycja? Sprawdzają się na polu walki?
Oryginalne figurki są fajne. Jednak przecież można samemu się postarać o jakąś alternatywę. Chociaż trzeba byłoby trochę popracować gsem. Np. wziąć Rat-ogra i oblepić go gsem tak by wyglądał na oblepionego błotem z jakimiś zwisającymi wodorostami, wystającymi czaszkami. W sumie zakamuflować to, że to szczur mutant i myślę, że mogłoby to ciekawie wyglądać.
Witam,
Myślałem wcześniej o konwersji, początkowo brałem pod uwagę figurki zwykłych ogrów, ale chyba szczury lepiej się do tego nadają.
Myślałem wcześniej o konwersji, początkowo brałem pod uwagę figurki zwykłych ogrów, ale chyba szczury lepiej się do tego nadają.
Dziś udało mi się kupić w końcu drugiego Prawdomówce i 2 Feanbeasty, więc już konwertować nie muszę A na najbliższą bitwę na 3k, może i ich wystawię, miast działa.
Kefas co masz przez to na myśli, mam brać Feny? Ciągle się wacham pomiędzy Bretonią a DOW, bo gram parówką z WE przeciwko, HE i krasiom.