Modele na zdjęciu trochę ciemne (w części z białym tłem). Proponuję używać bardziej neutralnego tła do ciemnych modeli, nie będzie takiego kontrastu i oczy oglądającego nie będą się tak męczyć Na "niebieskiej części" trochę lepiej widać
A co do samego malowania: super I tyle. Wilki brudne, ciemne... a do pełni szczęścia brakuje mi tu klimatu zimowego (śnieg na podstawkach oprócz ziemi ). Złom i szlam mi trochę nie pasują, ale to szczegóły, taka Twoja wizja, poza tym podstawki są same w sobie bardzo dobre Ja wolałbym zimę na podstawkach - po prostu bardzo mi się to podoba przy figurkach SW i nie widzę innej możliwości
Doskonały schemat kolorystyczny. Malowanie jest bardzo dobre, spójne, stonowane i dokładne. Aha, moim zdaniem ten wzorek na mieczu jest dość pstrokaty i już mi się kojarzy z malowaniem GW: Space Wolves Grey, Blood Red...
Anyway, dobra robota
Pozdrawiam
Sławol
P.S. Poproszę Cię o sposób malowania tych "ziemistych" twarzy (kolory, techniki itp.), bo bardzo mi się podobają
jak by tak foto jednego, większe a lepsze, to było by na co popatrzeć, bo rozdzielczość słaba, rozmyte są, a wydaje mi się że wypasione.
Może dodaj jedną fotkę? HighReza?