Oto trzeba jakąś dziewczynę zapytać. Ja zwinąłem swojej i z tego co czytam jest marki OriflameRasti pisze:Pytanie: gdzie dostanę taki lakier?
Skończyłem konnego szlachcica do Warheimowych elfów.
Tu jeszcze osobno:
I po sklejeniu:
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
VegaMStudio pisze: bo żaden z was wielcy malarze nie da 300$ za model to raz a po drugie ja wybieram klientów a nie klienci mnie więc raczej byś szans na zamówienie u mnie takiej pracy nie miał bez względu czy masz pieniądze czy nie
UP
Mojej dziewczynie też Nie znacie sięGraveDigger pisze:tylko ze kuń kojarzy mi się bardziej z krowa niż z kuniem
Niewielka szczelina jest. Niestety nie mam już GSu.Rasti pisze:Świetna robota, tyle, że konikowi jakby ktoś głowy nadrąbał, bo szparka jest ;/
Rzeźba grzywy skojarzyła mi się z Tancerzami Wojny, stąd pomalowałem ją tak jak włosy Tancerzy Wojny.Rizzen pisze:Nie przepadam za to za takim kolorem grzywy i ogona.
Na zdjęciu tak. Na szczęście na stole tego nie widać.Rizzen pisze:Razi połączenie głowy z resztą ciała.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..