Diagnoza Społeczna 2009 - Czyli stan środowiska Wfb w Polsce
Poszedł mail, a i post na forum klubowym też będzie zaraz.
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"
Mail poszedł (dzięki za info Hobbit ).
Świetna sprawa, mój wykładowca z socjologii na UW mówił o tego typu badaniach, sam się zajmował ruchem rycerskim (i na taki wykład do niego chodziłem... ciekawe, w rycerstwo bawię się 6 lat i mimo to ciekawych rzeczy się o sobie dowiedziałem ). W każdym razie- popieram i maila wysłałem
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Email wysłany
Wysłałem zgłoszenie .
O garczy Bestmeńskich sie nie martwcie ... bedzie co najmniej 1 I co do tej miarodjaności ... przecież (z tego co zrozumiałem) to nie bedzie test na to czy grasz armią odpowiednią dla siebie ... tylko czy twój charakter / poglądy mają wpływ na wybór i tu ilośc grczy konkretnej armii nie ma znaczenia . Ja sie spodziewam wyników na zasadzie hmm ... 20 % graczy wybiera armi zgodnie z sumieniem , 15 % to powergamerzy , 5% zrobiło sobie jaja z testu itp itd ...
No chyba ze to ma wyglądać tak ...
Gracze Helficcy : 30 % ma skłonnosci homoseksualne , 15 % pogardza innymi , 5% ma w życiu ASF-a
Gracze beastmeńscy : 100% czci koze
Gracze DoW : 75% zrobi wszytsko za kase
O garczy Bestmeńskich sie nie martwcie ... bedzie co najmniej 1 I co do tej miarodjaności ... przecież (z tego co zrozumiałem) to nie bedzie test na to czy grasz armią odpowiednią dla siebie ... tylko czy twój charakter / poglądy mają wpływ na wybór i tu ilośc grczy konkretnej armii nie ma znaczenia . Ja sie spodziewam wyników na zasadzie hmm ... 20 % graczy wybiera armi zgodnie z sumieniem , 15 % to powergamerzy , 5% zrobiło sobie jaja z testu itp itd ...
Gracze Helficcy : 30 % ma skłonnosci homoseksualne , 15 % pogardza innymi , 5% ma w życiu ASF-a
Ostatnio zmieniony 10 lis 2009, o 15:42 przez Dibo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
A jakiej odpowiedzi oczekujesz...
Gracze Orkowi: 50% BO TAK!! Masz z tym problem?! , 50% ale o co chodzi..?Dibo pisze:
Gracze Dark efliccy- 25% ma skłonności sadomasochistyczne i 15% trzyma w domu niewolnika na którym się wyżywa
"Księga Armii Nocnych Goblinów"( 09.11.2011
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii
http://www.docstoc.com/docs/94525591/No ... 99ga-Armii