Może Gralom daj war bannera, a realmów podziel na dwie piątki z muzykiem (jedna realmów, druga errantów). Będą takimi pseudo - yeomenami, którzy będą chronić grali. A Grale z BSB i war bannerem będą mieli niezłego CRa na te punkty.
Dokładnie, w mojej ostatniej bitwie tylko 19 łuczników w skirmishu z FCG zostało na stole. A w nich damselka ;]Theolog pisze:A ja zawsze ją wkładam do 15-20 łuczników w ze sztandarem i muzykiem. Widzi 360 stopni i może sobie poczarować. Look outa tak łatwo nie straci, a i oddział nie zejdzie od byle czego. W razie poważngo zagrożenia opuszcza łuczników i idzie do lasu/za górkę (choć w praktyce tylko raz musiałem ją tak ewakuować).
Co ciekawe, jeśli źle się dzieje na stole, to najczęściej ten oddział ginie jako ostatni
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
Niby tak, ale obecny BPatch jest połączony z limited. Limited zaś - jeśli mnie pamięć nie myli - zakazuje stosowania RoRów zabierających slot hero.pelzak pisze:Zgodnie z zasadami Truthsayera mozesz go brac nawet w bretce.1) nie mozesz wziąść truthsayera w bretonni
Pozdrawiam
Pelzak