Dla wszystkich przyszłych\niedoszłych\obecnych kierowców i nie tylko
http://moto.wp.pl/kat,23681,title,Zabij ... omosc.html
filmik nr 2
Ku przestrodze
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Ku przestrodze
Gime more Guns! Guns'N'Roses
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
(...)now holidays come,and then they go,nothin new to gain,collect another memory..when I come home, late at night, don't ask me where I've been, just count your stars I'm home again..you could be mine, you could be mine,you could be mine, mine, mine(...)
31.10-01.11 zginęło na polskich drogach 27 osób!!!!! 27 osób, ale widocznie w mało spektakularny sposób żeby ogłosić żałobę narodową! JA najbardziej boję się że tego, że moje bezpieczeństwo jest tak naprawdę tylko po części zależne ode mnie samego :/ Bo nawet gdy sam będę przestrzegał przepisów znajdzie się jakiś głupek... oczywiście to jeszcze bardziej motywuje mnie żeby jeździć bezpiecznie... Przepisy w Polsce są zbyt pobłażliwe, za mało jest patroli drogowych i co najgorsze... mentalność ludzka i zero wyobraźni... Sprawa dotyczy nas wszystkich bez względu na to czy mamy prawko czy nie... Kilka razy w Lublinie widziałem przypadki potrącenia rowerzysty albo przechodnia w tych kierowców z jajami którzy uciekali z miejsca wypadku a potem się słyszało na regionalnej albo czytało w gazecie żę gdyby taki kierowca został i udzielił pomocy dana osoba by przeżyła! Strach? nie raczej głupota!