Uwaga! Zmiana rospy ostatnio zakupiłm troche więcej figurek ;D (armybook jutro powinien dojść więc ewentualne błędy poprawie w najbliższym czasie).
Armia ma być klimatyczna
Master 175
BSB, shield, sea dragon cloak, HA,sword of might, warbanner
Sorceress 160
2lvl, dispell scroll
Sorceress 160
2lvl, dispel scroll
10x crossbowmens 100
16x warriors 105 (Bardzo mi się podobają figurki)
fcg
5x Cold one knights 135
10x Black guards 165 (ładne figurki i dobre)
FCG
2x Repear bolt thower 200
FCG
DE na 1000 :)
DE na 1000 :)
Ostatnio zmieniony 11 lis 2009, o 18:15 przez drozd96, łącznie zmieniany 5 razy.
heh, dreadlorda nie możesz na te punkty, od 2k+ możesz go wystawić, a więc zamień go na BSB, heros ze sztandarem armijnym, daj mu pedanta, sword of might oraz posadz na colda\konika.
zamiast 2x16 kuszników zrób 3x10
tym korsarzom wywal sztandary, bo jak oni przegrają (korsarze) w walce to oddają przeciwnikowi dodatkowe 100pkt.
Za to coldom możesz dać jakiś sztandar, np. war banner, +d3 do combata gdy szarżowali etc.
Wtedy będzie fajnie
zamiast 2x16 kuszników zrób 3x10
tym korsarzom wywal sztandary, bo jak oni przegrają (korsarze) w walce to oddają przeciwnikowi dodatkowe 100pkt.
Za to coldom możesz dać jakiś sztandar, np. war banner, +d3 do combata gdy szarżowali etc.
Wtedy będzie fajnie
eee, wiesz ze musisz miec sztandarowego (za 16 pts) zeby CoKi mogły miec warbannera?
i jak ci 16 xbow'ow wychodzi za 150? (kazdy jest za 10 pts)
zdejmij korsarzy - sproxuj z nich harpie
i nie wiem czy tylu bohow to dobra opcja. za np. twojego mastera mozna dac goła i wesoła 5 CoKów
i jak ci 16 xbow'ow wychodzi za 150? (kazdy jest za 10 pts)
zdejmij korsarzy - sproxuj z nich harpie
i nie wiem czy tylu bohow to dobra opcja. za np. twojego mastera mozna dac goła i wesoła 5 CoKów