Old World League 1650 pts!!!
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
Re: Old World League 1650 pts!!!
Dawaj Mati, pociśnij, a Ci papa Nurgle w czyrakach wynagrodzi
No to ladnie mnie ktos walowal z tym blokowaniem. Te smiechu, ale wyniku po fakcie to chyba nie zmieniamy, ajt?
A co do bitwy, to nie chce mi sie nawet pisac. Smiechowi wychodzilo wszystko, mi nic. Nawet na koncu, na 8 kostek, nie moglem rzucic 2och 5tek zeby spolowic ghule, a smiechu rzucil 3 savy na 4+ i uratowal wompierza. 2 psy zabijajace pania general tez srednio ciekawe przezycie.
Lenart, czy moglbys przed ostatnia bitwa wyslac pary z duzymi punktami?
Jeszcze jedno pytanie, bo wiem, ze albo cwiartki albo generalowie, liczeni sa po 50. Lenart? A ja mam jeszcze pytanie do vompierzow, czy dorobiony regiment zombie liczy sie jako punkty na stole.
A co do bitwy, to nie chce mi sie nawet pisac. Smiechowi wychodzilo wszystko, mi nic. Nawet na koncu, na 8 kostek, nie moglem rzucic 2och 5tek zeby spolowic ghule, a smiechu rzucil 3 savy na 4+ i uratowal wompierza. 2 psy zabijajace pania general tez srednio ciekawe przezycie.
Lenart, czy moglbys przed ostatnia bitwa wyslac pary z duzymi punktami?
Jeszcze jedno pytanie, bo wiem, ze albo cwiartki albo generalowie, liczeni sa po 50. Lenart? A ja mam jeszcze pytanie do vompierzow, czy dorobiony regiment zombie liczy sie jako punkty na stole.
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
czy mój przeciwnik mógłby się odezwać, skasowałem maila z tabelką,
chętnie bym zagrał koło środy może w czwartek
chętnie bym zagrał koło środy może w czwartek
http://www.youtube.com/watch?v=1hYV-JSjpyU
w poniedziałek w samo południe, najlepsza walka wieczoru, znaczy tej rundy
w poniedziałek w samo południe, najlepsza walka wieczoru, znaczy tej rundy
Lenart ale ja nie wiem z kim mam grać bo wykasowałem maila z tabelą z 4 rundy
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
Ja z Manfredem 12:8
co ile są progi? co 200?
co ile są progi? co 200?