Figurki Ignis & Rakso - 23.08.16
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Re: Figurki Ignis & Rakso - 11.11.09 - HE BSB
wymieklem... poprostu wzielem i wymieklem... pierdole nic juz nie pomaluje i to tylko i wylacznie wasza wina!!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Dzieki wszystkim
feniks już był fabrycznie na sztandarze, ja go tylko pokolorowałem.Rizzen pisze:
A bardziej już poważnie, to czy ten Feniks jest na sztandarze? Wydaje się, że jest trójwymiarowy, ale nie widziałem tej figurki i nie wiem czy to tylko efekt malowania...
trzeba na to patrzec inaczej. Mnie widok dobrze pomalowanych figurek (np Razzy, aktualnie jeden z moich idoli do których mi daleko) motywuje żeby sie bardziej przyłożycRelosu pisze:wymieklem... poprostu wzielem i wymieklem... pierdole nic juz nie pomaluje i to tylko i wylacznie wasza wina!!
ZapraszamyUkalez pisze:
P.S. Chyba w końcu będę musiał podjechać na jakiś turniej do Radomia, żeby obejrzeć krasnoludy i Twoje malowanie Rakso.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
No i spadłem z fotela Jednak ja mam tak, jak mówisz, Rakso- mnie figurki Twoje i Ignis motywują do pracy, bo łudzę się, że kiedyś może będę też pięknie malował A ten BSB jest genialny- zawsze bardziej wolałem HElfy właśnie w takiej kolorystyce, niż biało- niebieskie. Jak zwykle- malowanie perfekcyjne Wspomnę jeszcze, że m. in. Twoje krasnoludy zainspirowały mnie do zbierania tej armii, chociaż zawsze czułem do nich słabość
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
chyba nie lubiRakso_The_Slayer pisze:hmm... spod pędzla Ignis - jest zły, ma kusze i lubi ludzikotson pisze:A mógłbyś wyjawić co następnego trafi do galerii
spod mojego - jest wielka i zła ale co pięć głów to nie jedna
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Miazga!!! właśnie zebrałem się z ziemi ;]
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Lubi, lubi... szczególnie z solą i przyprawamikamelot pisze:chyba nie lubiRakso_The_Slayer pisze:hmm... spod pędzla Ignis - jest zły, ma kusze i lubi ludzikotson pisze:A mógłbyś wyjawić co następnego trafi do galerii
spod mojego - jest wielka i zła ale co pięć głów to nie jedna
Dzięki. A pomysł na łuski był Igniskacper_ pisze:Te łuski na pancerzu konia robią wrazenie Chyba jest to najlepsza praca w twojej galerii :]
O k***a ! ! ! (To była moja pierwsza myśl po zobaczeniu BSB)
Świetny dobór kolorów, czerwień i złoto wygląda rewelacyjnie ! Technicznie nie mogę się do niczego przyczepić.
W tej galerii brakuje mi słów aby opisać tak świetnie pomalowane figurki Twoje i Ignis. (To druga myśl po ochłonięciu z wrażenia )
Świetny dobór kolorów, czerwień i złoto wygląda rewelacyjnie ! Technicznie nie mogę się do niczego przyczepić.
W tej galerii brakuje mi słów aby opisać tak świetnie pomalowane figurki Twoje i Ignis. (To druga myśl po ochłonięciu z wrażenia )
,,Cynikiem jest być łatwo... ale nie każdy się na to odważy.''
- Jacek_Azael
- Masakrator
Ku... jak malowałem tą figurkę to byłem zadowolony, tak jak nigdy nie jestem, tak akurat byłem z siebie dumny. Teraz patrzę na Twoją i wszystko wraca do normy
Już wszystko napisali, nic dodać, nic ująć
Już wszystko napisali, nic dodać, nic ująć
Dobra ja coś napisze bo wszyscy tylko słodzą
NA + z pewnością NMM chociaż zawsze można coś poprawić Są imho 3 rzeczy które decydują ,że dany NMM jest dobry tzn. :
-kolor (u ciebie jest okej ) ,
-rozłożenie świtała (tu ci nie pomogę bo sam tego nie potrafię za bardzo chociaż można zauważyć miejsca gdzie dziwnie pada światło np:ozdoba na głowie konia (szczególnie z przodu te kreski) i z boku te jasne kreski w zagłębieniach (tam na bank światło nie dochodzi w takim stopniu )
-kontrast tzn. duża różnica między zacienionymi miejscami ,a blinkami (oczywiście przy zachowaniu gładkich przejść ) .U ciebie jest bardzo dobrze no może bym wyciągnął białym jeszcze same blinki ...
Ogólnie figurka bardzo fajna .Szczególnie podoba mi się NMM na kolczudze wyszedł naprawdę ... zauważyłem też ,że lepiej ci wychodzi cieniowanie mniejszych powierzchni Sztandar też się wyróżnia mimo ,że to nie freehand Podstawka może trochę ... Jak dla mnie praca na 7-7.2 w mojej wyśrubowanej skali (na coolu spokojnie będzie to 8 albo nawet więcej )
p.s-sorry za błędy
NA + z pewnością NMM chociaż zawsze można coś poprawić Są imho 3 rzeczy które decydują ,że dany NMM jest dobry tzn. :
-kolor (u ciebie jest okej ) ,
-rozłożenie świtała (tu ci nie pomogę bo sam tego nie potrafię za bardzo chociaż można zauważyć miejsca gdzie dziwnie pada światło np:ozdoba na głowie konia (szczególnie z przodu te kreski) i z boku te jasne kreski w zagłębieniach (tam na bank światło nie dochodzi w takim stopniu )
-kontrast tzn. duża różnica między zacienionymi miejscami ,a blinkami (oczywiście przy zachowaniu gładkich przejść ) .U ciebie jest bardzo dobrze no może bym wyciągnął białym jeszcze same blinki ...
Ogólnie figurka bardzo fajna .Szczególnie podoba mi się NMM na kolczudze wyszedł naprawdę ... zauważyłem też ,że lepiej ci wychodzi cieniowanie mniejszych powierzchni Sztandar też się wyróżnia mimo ,że to nie freehand Podstawka może trochę ... Jak dla mnie praca na 7-7.2 w mojej wyśrubowanej skali (na coolu spokojnie będzie to 8 albo nawet więcej )
p.s-sorry za błędy
- Master of reality
- Oszukista
Ten BSB rzuca na kolana! Po prostu
I sold my soul for rock'n roll