EURO 2012

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Post autor: zaf »

raf pisze:Chce stadionu w Gdańsku w miejsce Dzielnicy Strzałów Z Nikąd!!!

Sektor: 23c
Rząd: 19
Miejsce: 20
Ulubiony klub: Naprzód Borowo
A gdzie to?
chodzilem po Morenie, Stogach, i tej ulicy z kilka razy co ja nazywaja bezprawiem i niesprawiedliwoscia kolo Motlawy.
albo te kilka uliczek kolo wejscia do Stoczni w strone Nowego Portu.
mozna powiedziec ze zwiedzielem caly gdans w zdluz i wszerz

I nigdzie, nikt na mnie krzywo nie popatrzyl.
Nie spytal czy mam jego pieniadze.
A do pudzianow nie naleze... ;)

Nie ma takiej ulicy/dzielnicy po ktorej stracisz buty.
Wroc zerwal mi jeden skinched jak szedlem z dziewczyna naszywke (offspreing) z plecaka ale mowil ze to dla mojego dobra i on je spali bo jak dalej pojde przy kinie siedza jego olesie i oni jnie sa tacy grzeczni (fajny ten skinhead, powiedzial "czesc" i sobie poszedl)
drugi raz mialem jak spiewalismy (znow :) na dlugiej) "skinie zaloz czapke" przyszlo kilkunastu uderzyli (z liscia ;)) jednego z "naszych" przejezdnych, powiedzieli, ze mamy nie spiewac i poszli.

Dluga maja zlikwidowac??????

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Post autor: raf »

Gdańsk Letniewo. Tam nie byłeś.

Tam ma powstać Baltic Arena.

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Letniewo
a w ktora to strone?

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Płd-zach od Nowego Portu. Tam pewnie też nie byłeś.

http://www.e2012.gdansk.gda.pl/artykuly.php?nr=4
Ostatnio zmieniony 13 kwie 2007, o 22:34 przez raf, łącznie zmieniany 1 raz.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Dżizas, jak zobaczyłem temat, to pomyślałem, że Gorzów ma już plany ogólnoeuropejskich turniejów battla na 4 lata w przód :shock:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Tomash aa tam się znasz :D za te parę lat to w GW będą MŚ :D w Battla ;) zobaczysz.

Awatar użytkownika
Heinrich
Kradziej
Kontakt:

Post autor: Heinrich »

Beka... myliłem się... Euro jest nasze 8)

Awatar użytkownika
Aro
Kretozord

Post autor: Aro »

Wiedziałem :D no to czekamy na STADIONY, AUTOSTRADY i rozwój naszej piłki :D

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Nie wierzylem , szczena mi opadla - co nie zmienia faktu , ze ciesze sie jak glupi ;) :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Christos
Kretozord
Lokalizacja: FKCC, sekcja Gdańsk Południe, oddział Zakoniczyn (na emeryturze)

Post autor: Christos »

POLSKA!!!! Euro jest nasze!

tomekjar
Falubaz
Kontakt:

Post autor: tomekjar »

Ja się nie cieszę... Naprawdę. Myślicie, że uda im się zbudować stadiony, zaplecze, całą infrastrukturę, bazę hotelową? W kraju, gdzie jedną autostradę budują 3 kolejne pokolenia? JA się nie cieszę (może troszkę) , przede wszystkim boję się, żeby wstydu na cały świat nie było.

Ale zobaczymy, mam nadzieję, że się mylę :)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Tomek nie ma co byc pesymista , moze fakt organizacji Euro zmieni wiele rzeczy - w co sam nie wiem czy naiwnie czy nie - wierze...

Awatar użytkownika
Ezekiel
Wałkarz

Post autor: Ezekiel »

Ja widzę ogromną szansę dla obydwu krajów! Jak nie wyjdzie to się dopiero będziemy martwić. A teraz niech się biorą do roboty! :D Jestem jeszcze w szoku!

Awatar użytkownika
zaf
Masakrator

Jesli nie bedzie spiewac E. Gorniak to juz nazwe je udane ;)
A na powaznie, to niewiarygodna szansa dla Polski - Do 2012 roku jest troszke czasu, mozna zrobic kilka dobrych drog, swietne standiony itp.

Plusow jest wiele, martwic moze odwieczne zainteresowanie aborcja, lustracija itp bzdurami. Co nowe wladze to nowe niewykozystane szanse na lepsze jutro poprzez powracanie do tematow populistycznych, a nie tych kluczowych dla panstwa Polskiego.

Ja optymistycznie patrze w szanse jaka ma wlasnie nasz kraj, martwi mnie tylko kto i jak bedzie nami wladal w 2008/12 :roll:

Awatar użytkownika
Szmajson
Postownik Niepospolity
Kontakt:

Post autor: Szmajson »

Oby dorgi i kolej naprawili!! :D Co by mozna sprawniej na turnieje battla jezdzic :D

Co jest najfajniejsze :D Napewno Polska zagra w Euro :D
Spokój to kłamstwo, jest tylko pasja. Dzięki pasji, osiągam siłę. Dzięki sile, osiągam potęgę. Dzięki potędze, osiągam zwycięstwo.

Obrazek

Awatar użytkownika
Ezekiel
Wałkarz

Post autor: Ezekiel »

Kto by nie władał to nie wierzę, żeby byli to aż tacy idioci, żeby spieprzyć niepowtarzalną szansę na rozwój i promocję :wink:

Awatar użytkownika
raf
Oszukista

Yes, Yes, Yes!

Nie pieprzcie pesymiści, jeżeli leniwym Grekom udało się zrobić olimpiadę (a to jest inwestycja bez porownania z ME), to Polacy też dadzą rade...

Awatar użytkownika
Nijlor
Wielki Nieczysty Spamer

Post autor: Nijlor »

No wreszcie !! Doczekaliśmy sie imprezy na światowym poziomie, mam nadzieję, że wszystko sie uda, na pewno sie wybiorę na jakieś mecz :") !!

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Jest szansa, obyśmy jej nie udupili :)
zafael pisze:Plusow jest wiele, martwic moze odwieczne zainteresowanie aborcja, lustracija itp bzdurami. Co nowe wladze to nowe niewykozystane szanse na lepsze jutro poprzez powracanie do tematow populistycznych, a nie tych kluczowych dla panstwa Polskiego.
Zapytałbym, wedle jakich kryteriów organizacja imprezy sportowej jest tematem ważniejszym od zakazu aborcji, oznaczającego corocznie dramat dziesiątek tysięcy (jeśli wierzyć nieoficjalnym statystykom) kobiet w Polsce. Ale to temat na inną dyskusję.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Już mi stąd z takimi tekstami, to jest temat do podniecania się organizacją Euro 2012, a nie do dyskusji o płodach. :P
Ostatnio zmieniony 18 kwie 2007, o 12:05 przez b_sk, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ