odsprzedał nie ale mógłbym dać skserować
jest potrzebny do udowadniania swojej racji na turniejach
Pytanie
re:grazbird
a nie jest tak
to tylko polega na celnym oku dobrym złożeniu rozpy i rozstawieniu się na stole
za chwile gracze powiedzą żę to nie prawda że są skomplikowane
jak każda armia w wfb a z tych armii które wymienił towarzysz Mr.Pafek ta jest wdłg. mnie najłatwiejsza w prowadzeniu
gg12284861
templatki o których wspomniałeś są bardzo przydatne szczególnie w armii dwarfów
a nie jest tak
za chwile gracze powiedzą żę to nie prawda że są skomplikowane
jak każda armia w wfb a z tych armii które wymienił towarzysz Mr.Pafek ta jest wdłg. mnie najłatwiejsza w prowadzeniu
gg12284861
templatki o których wspomniałeś są bardzo przydatne szczególnie w armii dwarfów
Dokonam zbrodni na prawach autorskich.
Wszystkie booki jakie są można pobrac przy pomocy emule. Pobierz je i się zdecyduj jak poczytasz. Bariera może byc to, że sa głównie po angielsku. Jeśli nie wiesz którą armią chcesz grać, a masz mozliwośc pograć z kims kto się nie obrazi na Ciebie za brak figurek to zrób tak.
Odwiedź papierniczy i kup biała tekturę, linijke i nożyczki. Rysujesz na nich podstawki figurek w szyku i wycinasz. Tylko nie wycinaj każdego modelu oddzialnie tylko np: 10 jeżdzców w formacji 5x2 => prostokąt o wymiarach 5 cali na 4 cale i na nim rysujesz podstawki modeli. MArtwych skreslasz i udajesz, że ich nie ma. Ja tak zaczynałem. Poza tym bardzo uzyteczna opcja np. na wyjeździe.
Jbc pisz na forum to Ci podpowiemy co nie co. Apropo army booków pisz pm to Ci wyśle coś na maila jak mam.
Wszystkie booki jakie są można pobrac przy pomocy emule. Pobierz je i się zdecyduj jak poczytasz. Bariera może byc to, że sa głównie po angielsku. Jeśli nie wiesz którą armią chcesz grać, a masz mozliwośc pograć z kims kto się nie obrazi na Ciebie za brak figurek to zrób tak.
Odwiedź papierniczy i kup biała tekturę, linijke i nożyczki. Rysujesz na nich podstawki figurek w szyku i wycinasz. Tylko nie wycinaj każdego modelu oddzialnie tylko np: 10 jeżdzców w formacji 5x2 => prostokąt o wymiarach 5 cali na 4 cale i na nim rysujesz podstawki modeli. MArtwych skreslasz i udajesz, że ich nie ma. Ja tak zaczynałem. Poza tym bardzo uzyteczna opcja np. na wyjeździe.
Jbc pisz na forum to Ci podpowiemy co nie co. Apropo army booków pisz pm to Ci wyśle coś na maila jak mam.
wez kiedys sprobuj, a potem gadaj.marcinmysz pisze:re:grazbird
a nie jest tak
zeby dobrze ustawic dwarfy na stole, trzeba naprawde sporo pograc ta armia.
kiedys wydawalo mi sie jak tobie, ze to pryszcz. zamienilem sie z kumplem armiami na turniej. po tym jak sie rozstawilem, to w bitwie juz nie postrzelalem, bo caly czas musialem korygowac ustawienie

Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.