MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
Re: MASTER PGA - Lord of the Green! 17/18.X.09
Szafa bywa na forum, pisuje w innych tematach, ale żeby odpisać w temacie turnieju, który organizował czasu już mu brakuje. Brakuje mu też czasu, żeby w końcu załatwić tak jak powiedział sprawę z karniakami. Szkoda.
Ostatnia aktualizacja rankingu jest z 27 października, poczekajcie na aktualkę a potem się bulwersujcie. Skoro wyniki idą mailem to chłopaki muszą je wprowadzić, a nie są to maszyny nie mające nic lepszego w życiu do zrobienia tylko wyczekiwanie na wyniki. Co kilka dni to aktualizują więc pewnie jutro lub pojutrze będzie git.
- swieta_barbara
- habydysz
Po DMP jest nagonka na spoznialskich - bardzo dobrze IMO.kudłaty pisze:Ostatnia aktualizacja rankingu jest z 27 października, poczekajcie na aktualkę a potem się bulwersujcie. Skoro wyniki idą mailem to chłopaki muszą je wprowadzić, a nie są to maszyny nie mające nic lepszego w życiu do zrobienia tylko wyczekiwanie na wyniki. Co kilka dni to aktualizują więc pewnie jutro lub pojutrze będzie git.
System generuje z automatu informację po upłynięciu terminu, a o zaliczeniu descyuje data wysłania maila z wynikami. Powinno być więc OK. Sam miałem podobną sytuację ze swoim turniejem i wyjaśniło się.Leśnik pisze:Wyniki poszły w niedzielę i system może nie uwzględnia tego że jakiś turniej jest dwudniowy. Spokojnie wszystko jest wysłane tylko pewnie Adeon lub Krzysiek muszą kliknąć parę razy i będzie na stronie.
Adeon jest mocno zajęcty, więc potrzebujemy jeszcze trochę czasu zanim mnie przyuczy i zacznę pracę na full.
I co z tymi wynikami?
To spisek Turiona, zeby Zaba i Malal nie dostali punktow do ligi
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
Kaleson - ja bym to ujoł troszke inaczej.
Pkt do ligi zaliczyć, ale dać kare na przyszły sezon - dlaczego z powodu ich lenia mają cierpieć osoby które wygrały turniej lub zajeły na nim jakieś wysokie miejsce.
Badzmy wyrozumiali dla siebie, a dla orgów konsekwencje.
Pkt do ligi zaliczyć, ale dać kare na przyszły sezon - dlaczego z powodu ich lenia mają cierpieć osoby które wygrały turniej lub zajeły na nim jakieś wysokie miejsce.
Badzmy wyrozumiali dla siebie, a dla orgów konsekwencje.
Własnie, osoby, ! wysokie miejsce! pkt!:P To spisek ligi