De:2350
De:2350
Hero: 898
Lord on black dragon – general – 547
*ring oh hotek, caledor’s bane, armor of eternal servitude (95)
*sea dragon cloak, shield, (9)
Sorceress 150
*2 dispel scroll
Bsb on cold one 185
*pedant of khaeleth, soulrender (50)
* cold one, heavy armor, sea dragon cloak, shield (30)
Core: 390
2x5 harpy – 110
2x5 Dark riders – 170
10 crossbowman – 110
*Shield
Special: 662
9 shades 153
*ahw (9)
9 shades 153
*ahw (9)
6 cold one knights 178
*standard
6 cold one knights 178
*standard
Rare: 400
4 Reaper Bolt Thrower 400
Lord on black dragon – general – 547
*ring oh hotek, caledor’s bane, armor of eternal servitude (95)
*sea dragon cloak, shield, (9)
Sorceress 150
*2 dispel scroll
Bsb on cold one 185
*pedant of khaeleth, soulrender (50)
* cold one, heavy armor, sea dragon cloak, shield (30)
Core: 390
2x5 harpy – 110
2x5 Dark riders – 170
10 crossbowman – 110
*Shield
Special: 662
9 shades 153
*ahw (9)
9 shades 153
*ahw (9)
6 cold one knights 178
*standard
6 cold one knights 178
*standard
Rare: 400
4 Reaper Bolt Thrower 400
A mi się zdaje ze napierw powinieneś poczytać booka...Arsene pisze:Może się mylę, ale zdaje mi się, że na te punkty można mieć 2 jednostki Rare.
Wywalił bym te sztandary i zainwestował w coś innego, poza tym okjarlaxle17 pisze:6 cold one knights 178
*standard
6 cold one knights 178
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
@trikk - mi nie robi różnicy przy zdawaniu -1 do as jak mam PoK, ale przeciwnikowi, który ma as na 0+ już robi różnice zdawanie as na 3+ niż na 2+. A BsB bić pierwszy nie musi
@GarG - ja myślę skąd wziąć punkty na warbanner bo sama 6. cok bez kotła nie ma zbytnio potencjału.
@GarG - ja myślę skąd wziąć punkty na warbanner bo sama 6. cok bez kotła nie ma zbytnio potencjału.
może wywalisz banner z jednych coków i juz masz trochę pkt.
tak poza tym co napisali koledzy wyżej to spoko tylko lord trochę dziwnie złożony, ale to już kwestia gustu
tak poza tym co napisali koledzy wyżej to spoko tylko lord trochę dziwnie złożony, ale to już kwestia gustu
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Te Coki przypuszczam ze mają za zadanie wjechać w coś co już zostało ostrzelane i poprostu mają to dobić. A do tego nie jest im potrzebny sztandar. A czasami bardzo łatwo stracić te 100 VP.
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Wiesz... uwazam ze masz na tyle strzelania by zmiękczyć praktycznie kazdy odział na tyle ze sztandary sa totalnie nie potrzebne.. ale to juz twoja wola tak samo ja itemy na lordzie o ktorych wczesniej sie nie wypowiadalem