jezzaile, seera i elektryków mogę Ci wziąć. Myślę, że jeszcze oddział clanratów się znajdzie, dzwon mam na małej podstawce (starej)- jak załatwisz sobie 60x100 podstawkę to i dzwon wezmęManfred pisze:ja potrzebuje całą armie
ale napisze co :
dzwonek
2 elektryków
2 kloce clanratów
2-3 slejvów
10 jezzaili
bsb
24 stormverminów
jakieś 20 giant ratów
doomwheel
abominacja
5-6 censerów
BITWA O BIAŁYSTOK 2009, 5.12.2009, Białystok, Master WFB
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2009, 5.12.2009, Białystok, Master WFB
Marek Golan pisze:Dopuscicie nowe ChD? . Prooooooooooooooooooooosze.
Trzeba sprawdzic je na jakims duzym turnieju na duze punkty i dopuscic na stale lub nie.
Za każdym razem o to pytasz, a na żadnym turnieju Cię z tą armią nie widziałem.
@ Koszo - jasne, tylko pojawia mi się nawjiększy problem kółko, stormi i abominacja
z tym że ja mam rozpe na bladym i klocu horrorów więc jak Ci pasuje to spoko
@ Morrok dzieki podstawke to moge sobie nawet zrobić to nie kłopot jeszcze sie odezwe w tej sprawie zobacze czy uda mi się załatwić reszte
@ Grzesiu - tak jak z Morrokiem jak uda mi się reszte ogarnąć to sie odezwe o te szczurasy
z tym że ja mam rozpe na bladym i klocu horrorów więc jak Ci pasuje to spoko
@ Morrok dzieki podstawke to moge sobie nawet zrobić to nie kłopot jeszcze sie odezwe w tej sprawie zobacze czy uda mi się załatwić reszte
@ Grzesiu - tak jak z Morrokiem jak uda mi się reszte ogarnąć to sie odezwe o te szczurasy
Mijasz sie z prawda .Kalesoner pisze:Marek Golan pisze:Dopuscicie nowe ChD? . Prooooooooooooooooooooosze.
Trzeba sprawdzic je na jakims duzym turnieju na duze punkty i dopuscic na stale lub nie.
Za każdym razem o to pytasz, a na żadnym turnieju Cię z tą armią nie widziałem.
Czasem pytam, raz zagralem IndyChD.
Jak pojade, to chcialbym nimi zagrac tutaj.
Nie ma co sie obawiac o ich przegietosc, max jedna osoba bedzie nimi grala .
A i tak przegiete nie sa, mysle, ze kazdy wolalby zagrac z indychd niz de czy doch.
mieszkam w piotrkowie Tryb. wiec spokojnie mogłbym sie podczepić ... jednyny problem to armia bo ja chciałbym na jakis czas odłożyc DE na połeczke i zagrać PRO PG Bestami Gdyby ktos się znalazł z taką armią to na pewno się odwdzięczezembol pisze:Czołem,
spróbuję chłopaków z Łodzi ruszyć, ale może się skończyć niestety na mojej skromnej jednoosobowej delegacji, bo wszyscy marudzą, że daleko.
Jak będzie ze spaniem w piątek? Bo nie chce mi się wlec tak daleko autem, a sensowne pociągi mam tylko na wieczór (21.00 w Białymstoku).
Pzdr,
Z.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Muszą .eliah91 pisze:Dowskrzeszane zombiaki też muszą być pomalowane ?
Już wyjaśniam co do scenariuszy:
Straciłaś cnotę: tak, terror działa na tą jednostkę jak fear.
Będziemy robić to na sposobów różnych sto: działa tylko na magów w oddziale. Nie działa na liczki ani kinga - przykro mi, to dla uproszczenia. Lore wybierasz w momencie wejścia charaktera do oddziału. Jeśli charakter wyjdzie to traci te czary. Jeśli wejdzie z powrotem to zyskuje te same co wylosował za pierwszym wejściem. Dopóki jest w oddziale grającym tą piosenkę to może używać tylko lore slaanesha.
Ps. Czarny, dodaj proszę moje odpowiedzi gdzieś na końcu pierwszego posta w formie mini-faq, tak żeby nie trzeba było się przekopywać później przez cały temat.
Straciłaś cnotę: tak, terror działa na tą jednostkę jak fear.
Będziemy robić to na sposobów różnych sto: działa tylko na magów w oddziale. Nie działa na liczki ani kinga - przykro mi, to dla uproszczenia. Lore wybierasz w momencie wejścia charaktera do oddziału. Jeśli charakter wyjdzie to traci te czary. Jeśli wejdzie z powrotem to zyskuje te same co wylosował za pierwszym wejściem. Dopóki jest w oddziale grającym tą piosenkę to może używać tylko lore slaanesha.
Ps. Czarny, dodaj proszę moje odpowiedzi gdzieś na końcu pierwszego posta w formie mini-faq, tak żeby nie trzeba było się przekopywać później przez cały temat.
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
A nie równo prosto będzie by liczka
albo stawała się 2 lvl magiem w tym oddziale gen 2 pd losowała dwa czary ?
albo miała w inkantacji dwa wylosowane z lora slanesha czary? bez możliwości zamienienia na 1 czar i mogła w turze magi rzucić jeden z dwóch wybranych z swoich 2 kości jak inkantacje?
albo stawała się 2 lvl magiem w tym oddziale gen 2 pd losowała dwa czary ?
albo miała w inkantacji dwa wylosowane z lora slanesha czary? bez możliwości zamienienia na 1 czar i mogła w turze magi rzucić jeden z dwóch wybranych z swoich 2 kości jak inkantacje?
Ja bym dopasował do tego raczej stupidity ;pkarlee pisze: Straciłaś cnotę: tak, terror działa na tą jednostkę jak fear.
http://www.youtube.com/watch?v=UUeml-JiW-s