W sumie dobre pytanie. Jeżeli ktoś ma to prosiłbym o podesłanie na maila (dawid.m89@wp.pl).Master of reality pisze:Ma ktoś może SoC w pdf?
A w 2010 ma być w końcu nowa kampania, edycja 7,5 czy już może edycja 8?
W sumie dobre pytanie. Jeżeli ktoś ma to prosiłbym o podesłanie na maila (dawid.m89@wp.pl).Master of reality pisze:Ma ktoś może SoC w pdf?
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
nie, ja myślę ze raczej to my się starzejemy i odskakujemy od wieku w którym chłopcy lubują się w tych rozrywkach i dostrzegamy więcej co jako młodzicy nie widzieliśmy..Popatrzmy na nowe Ab, nie wiem czemu, ale wydaje mi się,iż stają się one coraz bardziej.....cóż, pisane z myślą o bardzo młodych graczach
To pewnie też, ale jednak do mrocznego settingu lepiej pasował sympatyczny lecz głupi Imperator otoczony przez sieć intryg i kultystów niż obecny ubermensch. Lub dekadencki i hedonistyczny dwór króla Karola niż obecny klasyczny dwór arturiański Lwiego Serca w Couronne... To już nie kwestia indywidualnych odczuć lecz realnej ewolucji settingu.Murmandamus pisze:nie, ja myślę ze raczej to my się starzejemy i odskakujemy od wieku w którym chłopcy lubują się w tych rozrywkach i dostrzegamy więcej co jako młodzicy nie widzieliśmy..Popatrzmy na nowe Ab, nie wiem czemu, ale wydaje mi się,iż stają się one coraz bardziej.....cóż, pisane z myślą o bardzo młodych graczach
Boże chroń warhameraWatcher pisze: (ostatecznie Warhammer Online...).
Tak, wystarczy popatrzeć wstecz na np. podręczniki do piątek edycji. Wtedy to był mrok i apokalipsa dla niewrażliwych twardzieli.Popatrzmy na nowe Ab, nie wiem czemu, ale wydaje mi się,iż stają się one coraz bardziej.....cóż, pisane z myślą o bardzo młodych graczach.