można też inne złożyć z powodzeniem, ja na przykład gram HE na full strzałów, a mój generał z Bow of Ellyrion jest tak znienawidzony przez kumpli że autentycznie potrafią go schować przed bitwąBOGINS pisze:zresztą teraz armie strzelające to na serio mówiąc imperium i krasie...
Codex 7 edycji dla besti?
Moderator: Dibo
Re: Codex 7 edycji dla besti?
I tak wszystko zależy od malowania korpusuzwykłe, nagie, ludzkie torsy widać też w starym booku, tylko grafiki są czarno-białe, a okładka ciemna co trochę ten fakt ukrywa. Główne postacie obu okładek prawie niczym się nie różnią. Ta nowa ma tylko zmyślniejsze rogi.
Uerph.
-
- Masakrator
Nowy Ab ma mieć 96 stron.
Troszkę mało wg.mnie.
Cóż, fanem bestii nie jestem, ale życzę ich graczom jak najlepiej.
Może nie zwalą was jak Woch.
No i luty 2010-całkiem niedługo.
Troszkę mało wg.mnie.
Cóż, fanem bestii nie jestem, ale życzę ich graczom jak najlepiej.
Może nie zwalą was jak Woch.
No i luty 2010-całkiem niedługo.
Bestyje wracają, to i Avatar of War majstruje:
minosek AoW: http://arena-deathmatch.com/images/mino.jpg
No i dobrze!
Mam nadzieję, że jak wyjdzie nowa Bretonnia to też coś zmajstrują wreszcie!
Mam nadzieję, że jak wyjdzie nowa Bretonnia to też coś zmajstrują wreszcie!
kozacki (chociaż może należałoby napisać "krowi"?) Mam nadzieje, ze cena nie bedzie zaporowa.antonio pisze:Bestyje wracają, to i Avatar of War majstruje:
.:prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły:.
Hastings [prawdopodobnie on ;d] na herdstonie
Unogry będą na 20mm podstawkach - nie mniam :<
Nowy oddział - Razorgors - pewnie te niesławne pumby ;d
Oddział ungorów z łukami + ambush? Mniam.Hi guys, thought I should stop by here as you are the premier site for Beasts and answer any questions you may have on the upcoming beasts, or at least try and post some subtle hints if I can't answer them directly.
I'll start off by saying that the Gor & Ungor plastic boxes are not bad, I think that came across quite badly on my post on Warseer, they are just too alike the existing kits to be of any real note.
Gors have some new poses, some new weapons (not options - just different weapons - i.e. maces) and shields.
Ungors are a little different to the existing models, they have some different heads (one or two I'm not too keen on - especially what I am assuming is the Ungor unit Champion head) they still come with options for spears, shields, hand weapons but now come with short bows.
As a bit of an exclusive (as well as to show I am really me and not someone using the same user name) for you guys, I'll be happy to tell you that there is a Shaman named special character called "Malagor the Dark Omen" and a Centigor special character called "Ghorros Warhoof", sadly neither model is great.
Nowy oddział - Razorgors - pewnie te niesławne pumby ;d
Uerph.
ataman pisze:kozacki (chociaż może należałoby napisać "krowi"?) Mam nadzieje, ze cena nie bedzie zaporowa.antonio pisze:Bestyje wracają, to i Avatar of War majstruje:
Byczy
a okładka mi się bardzo bardzo podoba : )
Minotaur z Avatara przedni... mam nadzieję że GW stworzy plastykowych swoich...
Ciekawi mnie rozłożenie armii:
1.Core: ungorki, gorki, pieski nie core, bestigory...?
2.Special: centki, rydwany, minusie i inne możliwe stworki...
3.Shagocik? Łogiery? Hmm może jakiś przenośny monolicik?
Mało tego okrutnie...
Ciekawi mnie rozłożenie armii:
1.Core: ungorki, gorki, pieski nie core, bestigory...?
2.Special: centki, rydwany, minusie i inne możliwe stworki...
3.Shagocik? Łogiery? Hmm może jakiś przenośny monolicik?
Mało tego okrutnie...
Mam nadzieję jednak, że ungory rzeczywiście będą miały łuki a nie szortboły.Szczurza Jucha pisze:Oddział ungorów z łukami + ambush? Mniam.
Co do ungorów na 20mm to poza oczywistym wqrwem, żeby pozmieniać podstawki (i zmienić speary na łuki) to są same plusy. Zajmują mniej miejsca na stole, w combacie będzie ich więcej biło no i zajmują mniej miejsca w walizce .
Mariusz 'Marios' Krakowczyk
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
Inkwizytor Warszawa
Niekończąca się krucjata przeciw "wujkowi dobra rada".
trikk pisze:Z głupotą można żyć.
Wiecie co ... nie podoba mi sie opcja ungory z short bowami . No bo jak to tak ? Zwierzak z łukiem ? ... rozumiem proca od bidy javelin ale łuk nie mieści sie w mojej koziej głowie . Jak centigory będą miały opcje łuk - to zaraz będziemy grali armią z Narnii i zamiast wykrzykiwać imiona bogów chaosu albo beczeć złowrogo będziemy drzeć ryja "Zaa Aslanaaa !! Za Narrnie "
Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
No słabo z tymi łukami. Kompletnie mi nie pasują. Ja bym widział najchetniej throwing axey, to wtedy nawet s&s byłby bardzo sensowny i można by zagrażać fastom, który ustawiają się tuż za zasiegiem szarzy. I miałoby to dla mnie duzo wiekszy klimat. Zresztą ja i tak nastawiam się na tworzenie rozpy na mega napór ale zobaczymy czy bedzie taka sensowna mozliwosc.
Minos spoko, a tu zonk i minosy wycofają
pOzdro
Minos spoko, a tu zonk i minosy wycofają
pOzdro
To już było - mam 3 takich (tu <- można ich zobaczyć, jak i legendarnego kurczako-człeka ). Tylko jacyś niewyrośnięci i w obecnych oddziałach robią raczej za ungory...wru pisze:Pumba-gor! Na stoprocent będzie to beastmen z głową dzika (...).
A zwierzoludy z łukiem - też już było. Za krótko gram, zeby pamiętać czy w zasadach to miało odzwierciedlenie (czy można było takich wystawić), natomiast model na pewno był.
Inna sprawa, ze rzeczywiście bardziej w klimacie byłyby oszczepy czy topory...