KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Musze do was w końcu przyjechać.. Mam nadzieje że teraz mi się uda
analne kulki robią za platformę:-DLoki pisze:KreoL pisze:Wszystkie osoby się zgadzają Tylko do Lokiego nie mam 100% pewności czy będzie chciał ale ma jeszcze się zdeklarować.
Kreol, Ok w tym roku mało gram, ale tej przyjemności sobie nie odmowie wiec, Kohortowicze szykujcie swoje poslady bo BWT bedzie w Pałym Squadzie
pajak musisz pomalowac stedzia a nie ANALNE KULKI na modeluO SAMO PROXY NAWET TE MNIEJSZE. (np. enginy bez platformy)
na wasz turniej specjalnie biorę urlop:-D
Zgłaszam się. Ziemko, Gajowy, dopuścicie GT CHD ?? Z tego co wiem na coraz większej liczbie tur. dopuszczają.... Grałem już nimi sporo bitew (w tym jeden turniej) i nie są wygięte Pozdrawiam i już się cieszę na kolejny KOHORTEX
do Bydzi jade raptem godzine dluzej niz do Wejherowa, wiec jak mi cos w robocie nie wymysla to napewno bede proszę o zapisanie
p.s. moze zrobcie cos zeby nie powtorzyla sie sytucja sprzed roku... rowniez wszyscy sie na hura na forum zapisali a potem jaka byla frekwencja wszyscy wiemy, IMO zrobcie zgloszenia mailowe z ropizka i wszystkim
p.s. moze zrobcie cos zeby nie powtorzyla sie sytucja sprzed roku... rowniez wszyscy sie na hura na forum zapisali a potem jaka byla frekwencja wszyscy wiemy, IMO zrobcie zgloszenia mailowe z ropizka i wszystkim
Mocne , chociaż w tym wypadku nie trafiłeś, trzeba było na inną okazję ten tekst zostawićMalal pisze:Co to da? Skoro sa tacy ktorzy zaklepuja nawet miejsca parkingowe a i tak nie przyjezdzaja
dobre.Młody pisze:Mocne , chociaż w tym wypadku nie trafiłeś, trzeba było na inną okazję ten tekst zostawićMalal pisze:Co to da? Skoro sa tacy ktorzy zaklepuja nawet miejsca parkingowe a i tak nie przyjezdzaja
wierzcie mi lub nie ale tym razem na bank bedzie to respektowanie i lepiej zastanowcie sie 4 razy jaki model zastepuje jaki...O SAMO PROXY NAWET TE MNIEJSZE. (np. enginy bez platformy)
jest jeszcze opcja niedogadana nie wiem czemu ale to za jakis czas.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Nijlor - dyskutujemy nad dopuszczeniem ChD Booka - jesli zostalby dopuszczony - to zasady musisz miec wydrukowane no i je na blaszke, aby szybko i gladko tlumaczyc je graczom, bo spora ilosc go nie czytala.
Regulamin moze ulec jakims zmianom, ale zadnym mega drastycznym.
Thurion rok temu z listy zgloszonych 78 osob nie przyjechalo 10 , gorzej bylo 2 lata temu.De facto ile osob bedzie mozna zauwazyc juz po tym jak ktos w czasie nie wysle rozpy ,bo malo kto chce miec na start -5 do klasyfikacji ogolnej.
Za chwile zrobie aktualke graczy.
Regulamin moze ulec jakims zmianom, ale zadnym mega drastycznym.
Thurion rok temu z listy zgloszonych 78 osob nie przyjechalo 10 , gorzej bylo 2 lata temu.De facto ile osob bedzie mozna zauwazyc juz po tym jak ktos w czasie nie wysle rozpy ,bo malo kto chce miec na start -5 do klasyfikacji ogolnej.
Za chwile zrobie aktualke graczy.
Nie orajcie sie ograniczeniem liczby graczy - bedzie potrzeba to dokupimy blatow - ale moto tez ma ograniczona liczbe miejsc do 100 osob limit spokojnie wydaje mi sie mozna zwiekszyc w razie potrzeby.
Dobrze marudo, ktora nie potrafi zrozumiec argumentow dla ktorych gramy na male punkty.