Nightshroud a impact hity
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Nightshroud a impact hity
Mam pytanie dotyczące VC. Zakładam temat tutaj ponieważ tutaj zagląda więcej sędziów.
Mając lorda z nightshroud na dużym mouncie (smok czy abbysal terror) jestem szarżowany przez coś co zadaje impacty.
Teraz pytanie:
A) czy są w ogóle impact hity,
B) czy może są ignorowane,
C) czy może są ignorowane tylko te trafiające w lorda,
D) czy może jeszcze jeśli chociaż jeden rozlosowany jest w lorda to są ignorowane wszystkie?
Sorry za pytanie w tym dziale (zadałem je w pytania co do VC, ale nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi) i proszę o odpowiedź sędziów czy osób które się z tym spotkały...
Wendigo
Mając lorda z nightshroud na dużym mouncie (smok czy abbysal terror) jestem szarżowany przez coś co zadaje impacty.
Teraz pytanie:
A) czy są w ogóle impact hity,
B) czy może są ignorowane,
C) czy może są ignorowane tylko te trafiające w lorda,
D) czy może jeszcze jeśli chociaż jeden rozlosowany jest w lorda to są ignorowane wszystkie?
Sorry za pytanie w tym dziale (zadałem je w pytania co do VC, ale nie uzyskałem jednoznacznej odpowiedzi) i proszę o odpowiedź sędziów czy osób które się z tym spotkały...
Wendigo
-
- Masakrator
Nightshroud nie afektuje impactów, one są zadawane przed jakimikolwiek atakami.
Tak samo Asf jest po impactach .
Tak samo Asf jest po impactach .
nie pisz to nie wieszShyym pisze:Nie pisz jak nie wiesz.
c) Nightshroud sprawia, że impakty będące wynikiem szarży, które idą w charactera (na abyssalu/smoku na 5+) są ignorowane. Impacty późniejsze, np. 2. tura czołgu - już nie.
Źródło - uściślenia.

albo w uscisleniach jest blad (kto to pisal?) albo cos jest nie tak bo jak character jest na mouncie to impacty w niego isc ni moga

- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Shino pisze:
albo w uscisleniach jest blad (kto to pisal?)
Barb i Ty.
Dawno temu.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
dlaczego impacty nie moga isc w charaktera, sa rozlosowywane jak shooting.
Shaman says:
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.