KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
czyli tzw. patrol masterowy
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
format jest git, tylko magia mega ścięta, z 6 kostek to się nie wyczruje zbyt wiele, grac na 2DD to torchę ryzyk, a brac caddiego to nieopłacalne
zagwostkę mi zadaliście
zagwostkę mi zadaliście
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
- krooliczek
- Mudżahedin
zapisz mnie też prosze
The most important rule!
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Remember, winning at any cost is more important than having fun and keeping to the spirit of the game.
Ziemko zasady od dawna wydrukowane i obcykane (prawda jest taka, że nawet na stare zasady musiałem zazwyczaj tłumaczyć, taka egzotyka tej armii, niektórzy na forum myslą że jest nawet nielegalna Liczę na was, może ktoś jeszcze z chadekami sie pojawi to powymieniamy doświadczenia...
Skoro Jagal napisał że Jagalobus będzie, to od razu I pilota tez powinieneś zapisać
Sign me in Na takie punkty i bez 0% alko, grzechem byłoby nie wpaść Na pewno zgłaszam też Undeada.
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!
Na takie punkty i bez 0% alko, grzechem byłoby nie wpaść
W moto browarki są , jest barek i dobre jedzonko .
Mam tylko nadzieje , że powtórzymy z Barbarą wynik z tamtego roku , ale w to chyba sami nie wierzymy , no chyba , że Malal znów weźmie orki
Beka na maxa
- swieta_barbara
- habydysz
Mnie niestety nie bedzie - jakby przeniesli o tydzien w dowolna strone, to bym wbil. Tak, to dupa - a szkoda.Oskar pisze:Na takie punkty i bez 0% alko, grzechem byłoby nie wpaść
Mam tylko nadzieje , że powtórzymy z Barbarą wynik z tamtego roku , ale w to chyba sami nie wierzymy , no chyba , że Malal znów weźmie orki
Nie ma opcji co do zmiany ten termin i tak wywalczylismy po dlugich walkach.
swieta_barbara pisze:Mnie niestety nie bedzie - jakby przeniesli o tydzien w dowolna strone, to bym wbil. Tak, to dupa - a szkoda.Oskar pisze:Na takie punkty i bez 0% alko, grzechem byłoby nie wpaść
Tydzień prędzej = 1,2,3 oj kasy ludzie by nie mieli na przybycie
Tydzień później = 16,17 od poniedziałku rozpoczęcie sesji na uczelniach więc też kiepsko ;]
9,10 Najlepszy termin
Zgadzam sie z Undedem, Tyle ze mi może uda sie pożyczyć Bestie i też chciałbym wpaść i myśle ze dobrze by było gdyście zdjeli te ograniczenia dla Bestii i Orkasów.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Jestem sklonny zgodzic sie na to plus jeszcze dla Ogrow.
Dla tego Pana.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...