BITWA O BIAŁYSTOK 2009, 5.12.2009, Białystok, Master WFB
Re: BITWA O BIAŁYSTOK 2009, 5.12.2009, Białystok, Master WFB
co łącznie daje 20 zgloszonych juz.
do turnieju zostalo 15 dni, nie czekajcie z rozpiskami na ostatnia chwile! zwlaszcza, ze wysylajac wczesniej mozna dostac dodatkowe punkty.
do turnieju zostalo 15 dni, nie czekajcie z rozpiskami na ostatnia chwile! zwlaszcza, ze wysylajac wczesniej mozna dostac dodatkowe punkty.
karlee pisze:Jasiuu&Kalesoner: nic nie mogę obiecać, do turnieju jeszcze daleko, a nie wiadomo jak będzie u nas wyglądało składanie stołów i ustawianie (w sensie kiedy i w ile osób). Bo jeśli ja np. będe ustawiał stoły i tereny w czwartek wieczorem, to nie puszcze żadnych koleżanek z takimi zboczeńcami Ale w czwartek przyjeżdża też ekipa z Estonii, więc może wezmę wolne na piątek w pracy, i jeśli uda się jakoś szybko stoły ustawić to balujemy razem już od czwartku
Morrok pisze:to dobrze się skłąda, bo Czarny zapraszał mnie też na czwartek
W takim razie ustalone. W czwartek koło 17 wbijamy w pociąg z Jasiem i jesteśmy indacity koło 19.Inferno pisze:zapraszam do Levelu będę akurat pracował
ale bedzie weekend
http://w472.wrzuta.pl/audio/8m1YYrFqKsO ... _bialystok - może odwiedzimy po pijaku panią z Narewskiej 7B ?
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
to nie tam gdzies mieszkales wczesniej ?
chyba wychodzi na jedno?
Uwaga: co do nowych skavenów, to jeśli LS na dniach nie uśliśli najważniejszych problemów co do podręcznika, to za kilka dni możecie się spodziewać tutaj tymczasowych uściśleń obowiązujących na masterze...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Hejka,
Ja mam pytanie o czas gry (może juz wcześniej padało - nie czytałem wszystkich stron)- czy coś obliguje was do tego, że mamy tylko 2:45h na bitwę, a nie np: 3:30 - jak wykazał przykład PGA to jest absolutnie niewystarczający (kto był wie o czym piszę) czas żeby rozegrać 6 tur w wielu sytacjach, bo ZAWSZE są jakeś obsuwy czasowe np: po ogłoszeniu kolejnej rundy są jeszcze zamieniane stoły itp. itd. i w praktyce mamy 2:15 na 6 tur.
Ja mam pytanie o czas gry (może juz wcześniej padało - nie czytałem wszystkich stron)- czy coś obliguje was do tego, że mamy tylko 2:45h na bitwę, a nie np: 3:30 - jak wykazał przykład PGA to jest absolutnie niewystarczający (kto był wie o czym piszę) czas żeby rozegrać 6 tur w wielu sytacjach, bo ZAWSZE są jakeś obsuwy czasowe np: po ogłoszeniu kolejnej rundy są jeszcze zamieniane stoły itp. itd. i w praktyce mamy 2:15 na 6 tur.
glosowanie trwa 2 tygodnie. To oznaca ,ze bedzie skonczone 1szego. Dajcie p prostu zapis, ze t uscisenia obowiazuja nawet jesli sie skonczy po czasie tydzien przed turniejemkarlee pisze:Uwaga: co do nowych skavenów, to jeśli LS na dniach nie uśliśli najważniejszych problemów co do podręcznika, to za kilka dni możecie się spodziewać tutaj tymczasowych uściśleń obowiązujących na masterze...