Support armijny
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Support armijny
Czy żeby wystawić longbeardsów w mojej armii Imperium jako support muszę mieć klocek warriorsów i czy da się taki support w ogóle usankcjonować na turnieju. Bo jeśli chodzi o scenę poza turniejową nie ma raczej problemów.
Jednak postanowiłem wprowadzić trochę krasnoludzkiego klimatu do mojej armii. Jest to jak najbardziej uzasadnione. Nie ma chyba tak bardzo zżytych ras jak krasnoludy i ludzie.Poza tym to zwykłe State Troops wymiękają przy bardziej wymagających wrogach.Nawet logicznie rzecz biorąc w każdej armii zdarzą się najemnicy. A teraz znaleźć zasady do DoW i same figurki jest bardzo ciężko. Jeśli zasady jakie się wprowadza samemu nie są "nagięte" to uważam że można je przyjąć do grania domowego. A klocek warriorów czy longbeardsów w Imperium to w żadnym wypadku nie jest przegięcie.
jasne, do grania domowego można wprowadzać dowolne modyfikacje.
Niestety turniejowo z najemników można jedynie korzystać na zasadach DoW (można je znaleźć w necie lub zajrzyj na odpowiednie podforum tutaj
)
Niestety turniejowo z najemników można jedynie korzystać na zasadach DoW (można je znaleźć w necie lub zajrzyj na odpowiednie podforum tutaj

Weź krasie z DoW jeśli już tak bardzo chcesz. Innej możliwości nie ma.
Edit: Asassello był szybszy
Edit: Asassello był szybszy

Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...