KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Ziemko zapisałeś Raptora i Undeada, mnie pomijając Będę wdzięczny za zapisanie
Oskar - napisałem, że właśnie dobrze, iż jest 100% alko No chyba, że tej wypowiedzi się dziwisz, ale w to jakoś nie wierzę
Oskar - napisałem, że właśnie dobrze, iż jest 100% alko No chyba, że tej wypowiedzi się dziwisz, ale w to jakoś nie wierzę
Jestem sklonny nie oznacza, ze sie zgadzam. Ja jestem na tak , zobaczymy co reszta klubu o tym mysli.
zapom,niales dopisac ze RoR tez niedopuszczone\
pozdro
pozdro
No i ofc mnie dopiszcie na 80% sie zjawie
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
mała uwaga, ograniczcie enginy do max 1 dwa pierwszo levelowe silniki na ograniczenie max 6dd to będzie penetracja.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
tu sie nie ma rozkazywac a dyskutowac i wymieniac opiniami.Undead84 pisze:No co ty pokaż im kto rządzi w klubie...wiesz uderz pięścią w stół i wydaj rozkaz...Ziemko pisze:Jestem sklonny nie oznacza, ze sie zgadzam. Ja jestem na tak , zobaczymy co reszta klubu o tym mysli.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
Bestie , Ogry , Orki - sloty ciete jak sa - przeglosowany zostalem
Ograniczenie enginow - Robson jak ktos wezmie 2 enginy nie ma nic w armii wtedy poza nimi i cala armia na ld6 - woooow.
Dopuszczenie Indy Chd - tu sie wachamy - ty piszesz, ze one lightowe , ale Shino jak kiedys o nich gadalem mowil , ze trzeba byloby w nich duzo uscislac , bo duzo rzeczy jest niedopracowancyh - takze czekaj na decyzje.
Ograniczenie enginow - Robson jak ktos wezmie 2 enginy nie ma nic w armii wtedy poza nimi i cala armia na ld6 - woooow.
Dopuszczenie Indy Chd - tu sie wachamy - ty piszesz, ze one lightowe , ale Shino jak kiedys o nich gadalem mowil , ze trzeba byloby w nich duzo uscislac , bo duzo rzeczy jest niedopracowancyh - takze czekaj na decyzje.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
2 enginy z małymi skinkami na nich to nie jest jakieś przegięcie pały chyba. Gorsze są uciekające i strzelające De, chyba najlepsza armia na ten format...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
moze tak moze nie...
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
W skrócie: może wygra Robson, a może Pasiak
jaaaasne...
Abandoned
Abandoned
Wiadomo co miałeś na myśli Pasiaku - teraz nie udawaj
Cicho , ja przywioze nowe szczurki, będe farcił i rzucał same 6 na abominacji i biegał po 17 cali .
Ziemko ja już rozpiskę mam wyklarowaną, mogę ci ją podesłać, nie wiem czy masz Abooka, jest gdzieś link na forum. Zapewne w nowych skavenach znajdziesz więcej niedociągnięć Jak nie to trudno, będę musiał sie wziąść za malowanie DE
Zepsuliście mi koncepcje
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...