Old World League 1650 pts!!!
Re: Old World League 1650 pts!!!
oj tam Smiechu, przeciez to tylko liga. Friendly duels. Wydaje mi sie, ze nie ma sensu sie tak cisnieniowac. Masz moj glos Piotrek
Z życia europejskiego battlowca: "im going to play on UB cause we have a bomb in school, so unexpectedly some free time".
Tak, jeżeli ja też będę mógł zmienić
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
TAK.
P.S.: jestem ostatni i też bym chcial zmienić
P.S.: jestem ostatni i też bym chcial zmienić
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
wszyscy se zmieńcie ale o zgłoszeniu do ligi zapomnijcie
haha spoko ja też chce zmienić jak coś
PS. a nikt nie chce zmienić armii przypadkiem? może to przegłosujmy jeszcze
PS. a nikt nie chce zmienić armii przypadkiem? może to przegłosujmy jeszcze
Klub Adeptus Mechanicus http://admech.club Warszawa, Okęcie, Al Krakowska
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
Sklep FGB Figurkowe Gry Bitewne http://fgb.club Warszawa, Zelazna 69A
- PIOTROSLAV
- "Nie jestem powergamerem"
Pytanie do orga.
Mojemu przeciwnikowi wyskoczyła sprawa osobista, rpzez co nie udało nam się zagrać.
Czy moglibyśmy grę zagrac w poniedziałek?
Na potrzeby parowania w następnej rundzie mozemy uznać remis 10-10, a potem zmodyfikujemy.
Mojemu przeciwnikowi wyskoczyła sprawa osobista, rpzez co nie udało nam się zagrać.
Czy moglibyśmy grę zagrac w poniedziałek?
Na potrzeby parowania w następnej rundzie mozemy uznać remis 10-10, a potem zmodyfikujemy.
- Cauliflower
- Ciśnieniowiec
nie ma żadnych zmian i bitwy do niedzieli, bez przesady, każdy będzie chciał sobie coś zmieniać, przesuwac to się burdel zrobi.
Ja też bym z chęcią wsadził bladzi zamiast demonetek, bo nie miałem figurek przed rozpoczęciem ligii, ale trudno.
Zielony albo Śmiechu, poniedziałek 16 pasuje Wam?
Zagramy i skończymy już tę ligę, bo się będzie ciągnąć w nieskończoność inaczej
Ja też bym z chęcią wsadził bladzi zamiast demonetek, bo nie miałem figurek przed rozpoczęciem ligii, ale trudno.
Zielony albo Śmiechu, poniedziałek 16 pasuje Wam?
Zagramy i skończymy już tę ligę, bo się będzie ciągnąć w nieskończoność inaczej
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
A na drugi raz wysyłamy rozpiski, org je publikuje wszystkie naraz przed rozpoczęciem i problem z głowy skoro i tak są jawne... I koniecznie tagi z forum potrzebne są przy nazwiskach, i przydałaby się tabelka na bieżąco jak w lidze piłkarskiej... Jakby co to mogę na drugi raz pomóc bo w domu i w pracy i tak non-stop przed kompem siedzę a uwielbiam statystyki, cyferki, porównania...
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
wyluzu zią
i używaj mniej wykrzykników
i używaj mniej wykrzykników
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..