TW 11 - Płock - 1555 BP+R
Re: TW 11 - Płock - 1555 BP+R
słoniu - a Ty i Frelo? i co z tymi Ogrami od was?
Czekaja do samego końca by im czasem ktoś nie zauroczył armat ogrów nie będzie na 100%.Gobo pisze:słoniu - a Ty i Frelo? i co z tymi Ogrami od was?
Tytuł: Re: [10.10.2009] Płomienie FENIXA V - 2x1250 BP+R [Włocławek]slonkutno pisze:fugurkami ...............................................................DE+HE
Napisane: N 11 paź 2009, 20:50
P.S Słoniątko aby komuś wytykać błędy samemu trzeba być ok
Napisane: N 11 paź 2009, 20:50
P.S Słoniątko aby komuś wytykać błędy samemu trzeba być ok
A bledy Ci wytykam bo pmy dostaje od ludzi z pytaniem cytat:"Co sie tak wilq cisnieniuje, jak sie tak madrzysz to sam niech zamiast goba poprowadzi turniej". Tylko nie powiem ci od kogo dostalem.
Gobo jak bym nie jechal to bym napisal, nie musze chyba codziennie pisac posta pt. "tak bede na 100%"
Rozpy moja i brata wyslana.
mamo, dostalem dzisiaj trzy szostki z religii ;]
- Orkgrinder
- Wałkarz
Mam nadzieję, że to, że nie jestem zielony to przeoczenie, bo rozpiskę wysłałem na początku tygodnia :P
daltonisci z was? nie widzicie, ze sa 2 rodzaje zielonego?
Siwek, jaja sobie robisz? czy serio? bo takieog oto pw dostałem od Jacka... a po Tobie się wszystkiego spodziewamCześć, możesz dać swój numer telefonu? Jedziemy raczej pocigiem, i bez Rafała, to możemy sie zagubić.
- Jacek_Azael
- Masakrator
- Jacek_Azael
- Masakrator
Nie wiadomo, czy przyjedzie od nas Zembol (prawdopodobieństwo podobno 50/50), ale Gutek, Rydl, Ryjek, Krysiak i ja jedziemy!
I serdeczna prośba, bo Zembol miał dla mnie figury wziąć: czy da radę ktoś wziąć 2 modele konnych herosów (idealnie by było, jak by jeden był magiem, a drugi do walki, jeszcze bardziej idealnie by było, gdyby wyły to modele WoCh). Sorry za tak późną prośbę, ale dopiero dziś o tej porze dowiaduję się, że zaistniała taka sytuacja... Mam nadzieję, że ma ktoś 2 wolne modele konnych... W przypadku WoCh mogą to być jakieś zwyklaki...
I serdeczna prośba, bo Zembol miał dla mnie figury wziąć: czy da radę ktoś wziąć 2 modele konnych herosów (idealnie by było, jak by jeden był magiem, a drugi do walki, jeszcze bardziej idealnie by było, gdyby wyły to modele WoCh). Sorry za tak późną prośbę, ale dopiero dziś o tej porze dowiaduję się, że zaistniała taka sytuacja... Mam nadzieję, że ma ktoś 2 wolne modele konnych... W przypadku WoCh mogą to być jakieś zwyklaki...
No to super, niestety tak wyszło, że się dziś w ogóle pozmieniały nam auta i liczba graczy, także ja będę prowadził. Mam nadzieję, że dojedziemy Prześlij mi swój nr telefonu na PM / GG, żebym miał jakiś kontakt jakby co...Gobo pisze:z brety ebde mial wiecej modeli, wiec jak cos to Ci pozycze... ale moze Ataman bedzie mial cos wiecej z WoCh... zobaczy sie na miejscu
- Jacek_Azael
- Masakrator
HA! Przegrałem turniej! 2 raz w życiu!
W ostatniej bitwie z O&G nawiedził mnie tak straszny pech w rzutach, że po prostu oblałem LD, nie zdałem głupoty i frenzy jednocześnie (ja, nie moja armia) i w niekontrolowanej złości zagrałem totalnie bezmyślnie i popełniając żłobkowe (bo nie można ich nazwać szkolnymi) błędy. Zapominałem o fazach magii, ruchu... ech, szkoda gadać. Przepraszam mojego przeciwnika, bo wiem z doświadczenia, że grać z furiatem, to nic miłego - nigdy mi się to nie zdarza, a tym razem - brzdęk, coś we mnie pękło i zdarzyło się. Ale z drugiej strony zarobiłeś na tym 18p, więc może tak bardzo nie będziesz mi tego pamiętał
Gobo - dzięki za turniej, w najbliższym czasie pewnie Was z powodów obiektywnych nie odwiedzę, ale jak będę tylko mógł, to zawsze do Płocka zajrzę!
Pozdrowienia!
W ostatniej bitwie z O&G nawiedził mnie tak straszny pech w rzutach, że po prostu oblałem LD, nie zdałem głupoty i frenzy jednocześnie (ja, nie moja armia) i w niekontrolowanej złości zagrałem totalnie bezmyślnie i popełniając żłobkowe (bo nie można ich nazwać szkolnymi) błędy. Zapominałem o fazach magii, ruchu... ech, szkoda gadać. Przepraszam mojego przeciwnika, bo wiem z doświadczenia, że grać z furiatem, to nic miłego - nigdy mi się to nie zdarza, a tym razem - brzdęk, coś we mnie pękło i zdarzyło się. Ale z drugiej strony zarobiłeś na tym 18p, więc może tak bardzo nie będziesz mi tego pamiętał
Gobo - dzięki za turniej, w najbliższym czasie pewnie Was z powodów obiektywnych nie odwiedzę, ale jak będę tylko mógł, to zawsze do Płocka zajrzę!
Pozdrowienia!
Ja też dziękuje za grę...2 nowe osoby do gry mi się trafiły(bezciśnieniowi mili gracze) bo 3 to Jacuś a z nim mogę grac codziennie tak spoko się gra;p
11:9 na De
10:10 na we
9:11 na we
Pozdro i do nastepnego.
P.S Gobo wrzuć jak możesz wyniki i kto ma niech zdjecia zapoda;p
11:9 na De
10:10 na we
9:11 na we
Pozdro i do nastepnego.
P.S Gobo wrzuć jak możesz wyniki i kto ma niech zdjecia zapoda;p
dzieki wszystkim za przybycie, frekwencja moglaby byc lepsza, ale nie mozna miec w koncu wszystkiego (no i tak jak zawsze gracze od nas dali ciala...) no nic, dzieki jeszcze raz... i mam nadzieję, że spotkamy sie jeszcze nie raz w przyszlosc
wyniki wrzuce za chwile, tylko kartki znajde
dzieki wszystkim za przybycie, frekwencja moglaby byc lepsza, ale nie mozna miec w koncu wszystkiego (no i tak jak zawsze gracze od nas dali ciala...) no nic, dzieki jeszcze raz... i mam nadzieję, że spotkamy sie jeszcze nie raz w przyszlosc
Wyniki:
1. Gobo - bretonnia - 57
2. Pirat - DE - 46
3. Mariusz Kozieł - OnG - 38
4. Brzozowski Maciej - WE - 33
5. Mariusz "Frelo" Frelek - Liz - 32
6. Jacek Azael - WE - 31
7. Ataman - WoCh - 30 (więcej małych ptk)
8. Marcin Ryszkiewicz - Emp - 30
9. Jardzio - WoCh - 29
10. Mariusz Tomczak - HE - 28
11. Rydl - DE - 26 (więcej małych ptk)
12. Słoń - dwarfy - 26
13. Ryjek - DoW - 24
14. Michał Miszczak - emp - 19
15. Robert Podorski - OnG - 18 (więcej małych ptk)
16. Marcin Jakubowski - Liz - 18
1. Gobo - bretonnia - 57
2. Pirat - DE - 46
3. Mariusz Kozieł - OnG - 38
4. Brzozowski Maciej - WE - 33
5. Mariusz "Frelo" Frelek - Liz - 32
6. Jacek Azael - WE - 31
7. Ataman - WoCh - 30 (więcej małych ptk)
8. Marcin Ryszkiewicz - Emp - 30
9. Jardzio - WoCh - 29
10. Mariusz Tomczak - HE - 28
11. Rydl - DE - 26 (więcej małych ptk)
12. Słoń - dwarfy - 26
13. Ryjek - DoW - 24
14. Michał Miszczak - emp - 19
15. Robert Podorski - OnG - 18 (więcej małych ptk)
16. Marcin Jakubowski - Liz - 18