Gildia Kupiecka
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Re: Gildia Kupiecka
.
Ostatnio zmieniony 24 lis 2009, o 19:18 przez DolmiR, łącznie zmieniany 1 raz.
- dziekanotr
- Wodzirej
kupie 10 warriorsow ze skull passa najlepiej prosze na priv
Niby mam osobny temat w handlowym, ale tu też posta nie zaszkodzi wkleić a i chyba można.
Cena może wydawać się dosyć zaporowa, ale liczę na to, że ktoś zechce spróbować ją obniżyć, a wiadomo, że targów z niskiej nie rozpocznę.
Na razie próbuję sprzedać całość.
16 sklejonych gromowładnych, w tym dwóch muzyków, kilku ma tarcze na plecach, reszta w wypraskach.
30 wojowników z jednorakami, tarcze do doklejenia (2 już ma doklejone, dwóch ma zrobione topory z dwuręcznych, 2 CG) dwóch w wypraskach, oczywiście wypraski z dwóch zestawów
Organki wraz z obsługą
Katapa z obsługą
Tan z bronią wielką (trzyma hełm w rękach)
Kowal Run
Wszystkie modele pochodzą z aktualnej (7) edycji.
Wypraski które mi pozostały, oczywiście też dołączam, jeśli ktoś kupuje całość, lub do każdego oddziału (o ile uda mi się pogrupować dokładnie co z czego).
Ewentualnie mogę sprzedać też armybook.
Cena zestawu wraz z AB to 350 zł, jednak to cena typu "Kup Teraz", czyli targi dozwolone, a nawet liczę na nie, za tą cenę jednak sprzedaje odrazu, nawet jeśli ktoś zaproponowałby więcej.
Wady:
-Katapulcie brakuje liny (nie umiem opisać, chodzi o tę którą ściąga się "łyżkę" w dół do strzału) UP: lina się znalazła, możliwe, że da radę dokleić przy użyciu masy.
-Między lufami organków widać trochę zaschnietego kleju (to akurat da się usunąć)
-Modele mogą być nie do końca "wypilnikowane" na malarstwie się nie znam, ale na mój gust wygładzone wystarczająco.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany pisać na PW.
Cena może wydawać się dosyć zaporowa, ale liczę na to, że ktoś zechce spróbować ją obniżyć, a wiadomo, że targów z niskiej nie rozpocznę.
Na razie próbuję sprzedać całość.
16 sklejonych gromowładnych, w tym dwóch muzyków, kilku ma tarcze na plecach, reszta w wypraskach.
30 wojowników z jednorakami, tarcze do doklejenia (2 już ma doklejone, dwóch ma zrobione topory z dwuręcznych, 2 CG) dwóch w wypraskach, oczywiście wypraski z dwóch zestawów
Organki wraz z obsługą
Katapa z obsługą
Tan z bronią wielką (trzyma hełm w rękach)
Kowal Run
Wszystkie modele pochodzą z aktualnej (7) edycji.
Wypraski które mi pozostały, oczywiście też dołączam, jeśli ktoś kupuje całość, lub do każdego oddziału (o ile uda mi się pogrupować dokładnie co z czego).
Ewentualnie mogę sprzedać też armybook.
Cena zestawu wraz z AB to 350 zł, jednak to cena typu "Kup Teraz", czyli targi dozwolone, a nawet liczę na nie, za tą cenę jednak sprzedaje odrazu, nawet jeśli ktoś zaproponowałby więcej.
Wady:
-Katapulcie brakuje liny (nie umiem opisać, chodzi o tę którą ściąga się "łyżkę" w dół do strzału) UP: lina się znalazła, możliwe, że da radę dokleić przy użyciu masy.
-Między lufami organków widać trochę zaschnietego kleju (to akurat da się usunąć)
-Modele mogą być nie do końca "wypilnikowane" na malarstwie się nie znam, ale na mój gust wygładzone wystarczająco.
Jeśli ktoś byłby zainteresowany pisać na PW.
Witam!
Obiekt handlu/wymiany - pełne ( wszystko w wypraskach, w ilości serwowanej przez GW), jedyny "minus" to brak zafoliowania pudełka (sprawdzałem po zakupie zgodność ilościową i jakościową elementów).
Słowem : pełne pudło Thunderersów.
Sprzedam, albo wymienię na zaproponowaną przez chętnego ilość:
a) Thunderersów ze skull passa
b) Warriorów - pudło za pudło, albo pudło moje za warriorów z GWeapon i pierdołami dla urozmaicenia z wyprasek (wtedy większa ilość)
NIEAKTUALNE
Obiekt handlu/wymiany - pełne ( wszystko w wypraskach, w ilości serwowanej przez GW), jedyny "minus" to brak zafoliowania pudełka (sprawdzałem po zakupie zgodność ilościową i jakościową elementów).
Słowem : pełne pudło Thunderersów.
Sprzedam, albo wymienię na zaproponowaną przez chętnego ilość:
a) Thunderersów ze skull passa
b) Warriorów - pudło za pudło, albo pudło moje za warriorów z GWeapon i pierdołami dla urozmaicenia z wyprasek (wtedy większa ilość)
NIEAKTUALNE
Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, o 09:42 przez tryton, łącznie zmieniany 1 raz.
Właśnie dałem na Allegro ale lepiej żeby tutejsza brać wiedziała pierwsza.
http://www.allegro.pl/item803451152_sla ... nfist.html
http://www.allegro.pl/item803458710_dwa ... ineer.html
http://www.allegro.pl/item803468149_dwa ... nikat.html
Pozdrawiam.
http://www.allegro.pl/item803451152_sla ... nfist.html
http://www.allegro.pl/item803458710_dwa ... ineer.html
http://www.allegro.pl/item803468149_dwa ... nikat.html
Pozdrawiam.
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
Witam, kończę swoją 6 letnią przygodę z wfb i mam do sprzedania fajna armie dwarfow do pogrania. szczegolnie dla poczatkujacych graczy przy minimalnych kosztach i lekkich proxach mozna pograc na 2250 i wyzej.
kowadełko
inzynier
dragon slayer
thane
bsb
20 warriorow
12 thundow
6 kusznikow
6 pirates slayer
10 minerow
20 longow
5ed bolec
5ed katapk
działo
organy ( z 5 ed hellblastera imperialnego)
do tego kupa wszelakich bitsow, kosci, znacznikow i dodatkowych figurek z innych armii np magowie imperium, jakis wampirm, 4 hałas najtów itd, do tego dorzucam WALIZKE ! po prostu pozbywam się wszystkiego
cena do ustalenia prosze pisac na priv gg - 3171408
mail- dolmir23@wp.pl
kowadełko
inzynier
dragon slayer
thane
bsb
20 warriorow
12 thundow
6 kusznikow
6 pirates slayer
10 minerow
20 longow
5ed bolec
5ed katapk
działo
organy ( z 5 ed hellblastera imperialnego)
do tego kupa wszelakich bitsow, kosci, znacznikow i dodatkowych figurek z innych armii np magowie imperium, jakis wampirm, 4 hałas najtów itd, do tego dorzucam WALIZKE ! po prostu pozbywam się wszystkiego
cena do ustalenia prosze pisac na priv gg - 3171408
mail- dolmir23@wp.pl
Szukam Lonbeards Command Group - ale pojedyncze figurki tez chetnie przyjme.
@Grunaldi Samo pudelko tez przyjme, jakkolwiek wolalbym zawartosc a najchetniej jedno i drugie razem
@Grunaldi Samo pudelko tez przyjme, jakkolwiek wolalbym zawartosc a najchetniej jedno i drugie razem
Ostatnio zmieniony 23 lis 2009, o 23:08 przez Quaki, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Warzywo
Witam! Kupię stare figurki krasnoludów! Najbardziej mi zależy na starej katapulcie, bolcu, ale chętnie nabędę inne figurki! Wszelkie metale!!
Pisać GG 4584644
mail jack_sparrov@tlen.pl
Pozdrawiam!
Pisać GG 4584644
mail jack_sparrov@tlen.pl
Pozdrawiam!