Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
Moderator: swieta_barbara
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Re: Procedury reklamacyjne/odwoławcze?
ku formalnościom.
Turniej 780, 7 Urodziny Strefy Zero, wyniki wyslane wczoraj o 21.50, dzisiaj zmienily sie na "niezaliczone", ale gleboko wierze ze to ze wzgledu na fakt ze jest weekend i koordynator/rzy mają wolne
Turniej 780, 7 Urodziny Strefy Zero, wyniki wyslane wczoraj o 21.50, dzisiaj zmienily sie na "niezaliczone", ale gleboko wierze ze to ze wzgledu na fakt ze jest weekend i koordynator/rzy mają wolne
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Wolne to duże nadużycie.... Praca, praca i jeszcze raz praca W poniedziałek będę aktualizował - spokojnie, w 3 letniej historii jeszcze się nie zdarzyło niezaliczenie turnieju. Właśnie dlatego potrzebny jest jeszcze jeden koordynator...
Ku formalności - wyniki przyszły nieprawidłowe. Proszę o więcej staranności zanim się wyśle pliki.szafa@poznan pisze:ku formalnościom.
2646 Michał . Radke Animosity Szczecin Szczecin - Proszę o usunięcie nazwy klubu
2815 Sandra . Radke Animosity Szczecin Szczecin - Proszę o usunięcie nazwy klubu
2987 Łukasz . Radke Animosity Szczecin Szczecin - Proszę o usunięcie nazwy klubu
2815 Sandra . Radke Animosity Szczecin Szczecin - Proszę o usunięcie nazwy klubu
2987 Łukasz . Radke Animosity Szczecin Szczecin - Proszę o usunięcie nazwy klubu
Wszystkie powyższe zrobione
Jeśli chodzi o zmianę armii jaką graliście na turnieju, to muszą to zrobić orgowie - musicie ich pomęczyć.skaven13 pisze:proszę o zmianę armii dla 3336 i 3337 (byliśmy na parówce w Starych Babicach i graliśmy na odwrót, w sensie Dobrochowski WE a Olesik DE)
Done.Marys pisze:1765 Andrzej Marys Rodziewicz Cromm Cruack Wrocław
Proszę zmienić klub na Nemezis
Bo czekamy na poprawkę.
Aktualizacje robię co sobotę (osoby otrzymujące maile mogą potwierdzić). Przez tydzień zbieram wyniki, ew. informuję o koniecznych do zrobienia poprawkach, a w sobotę siadam do wklepywania.
EDIT: chociem zmachany dowodzeniem nowymi szczurami (doomflayer i abomination to zuo, furnace też niczego sobie) to usiadłem i wklepałem, coby regularność była. Strategikon dodany. Cieszcie się i radujcie.
Aktualizacje robię co sobotę (osoby otrzymujące maile mogą potwierdzić). Przez tydzień zbieram wyniki, ew. informuję o koniecznych do zrobienia poprawkach, a w sobotę siadam do wklepywania.
EDIT: chociem zmachany dowodzeniem nowymi szczurami (doomflayer i abomination to zuo, furnace też niczego sobie) to usiadłem i wklepałem, coby regularność była. Strategikon dodany. Cieszcie się i radujcie.
gracz Piotr Głomski jest wpisany 2x, raz bez polskiej literki w nazwisku i raz poprawnie.
Mariusz Megger max 2x wpisanego mastera.
Wszyscy z klubu XIII Kohorta Bydgoszcz
Mariusz Megger max 2x wpisanego mastera.
Wszyscy z klubu XIII Kohorta Bydgoszcz
Scalanie kont graczy to już ponad moje kompetencje.Gajowy pisze:gracz Piotr Głomski jest wpisany 2x, raz bez polskiej literki w nazwisku i raz poprawnie.
Niemniej, numery ID będa potrzebne.
Tu by się też przydał nr ID, tylko nie zrozumiałem - ma wpisane jakieś wyniki 2 razy czy jak?Gajowy pisze:Mariusz Megger max 2x wpisanego mastera.
Jeśli to organizatorzy tak podali, to trzeba uderzać do nich o poprawki.
Tak, bez ID nie zaczynam pracy.