Giery ON-line
Moderator: Zaklinacz Kostek
Giery ON-line
Takie małe pytanko,a mianowicie w co grają battlowcy, (no może oprócz battla i wyczynowych bierek pod wodą na czas) ja osobiście cisne Call of duty2 i diablo 2, jeżeli któś jeszcze w to ciśnie to dać znać
A co do innych gierek to niedlugo ma wyjść warhammer online. Polecam www.warhammeronline.com
A co do innych gierek to niedlugo ma wyjść warhammer online. Polecam www.warhammeronline.com
Niedługo?
Tak mówią od 3-4 lat.
Ja cisnę z Lineage2 i czasem w Counterstrike.No i DoW oczywiście.
Tak mówią od 3-4 lat.
Ja cisnę z Lineage2 i czasem w Counterstrike.No i DoW oczywiście.
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.
KFC-Karl Franz Chicken
KFC-Karl Franz Chicken
Ja gram w:
-CS nałogowo.
-Lineage 2 to zależy, czy mam z kim, bo samemu to beznadziejnie.
-Diablo 2 mam, ale nie gram zbytnio, a raczej w ogóle, bo odstraszają mnie klonowane itemy, za które się trade'ujesz i po jakimś czasie znikają i stało się to wszystko jakieś monotonne nawet wycieczka do Tristram już tak nie bawi . Pierwszy raz zdarza mi się krytykować D2 publicznie .
-DoW mi się znudził.
pzdr
-CS nałogowo.
-Lineage 2 to zależy, czy mam z kim, bo samemu to beznadziejnie.
-Diablo 2 mam, ale nie gram zbytnio, a raczej w ogóle, bo odstraszają mnie klonowane itemy, za które się trade'ujesz i po jakimś czasie znikają i stało się to wszystko jakieś monotonne nawet wycieczka do Tristram już tak nie bawi . Pierwszy raz zdarza mi się krytykować D2 publicznie .
-DoW mi się znudził.
pzdr
Teraz przed maturą wykasowałem wszystko.
A normalnie to gram:
cs1.6 nalogowo wręcz
Age of Empires I i II
no i saper
A normalnie to gram:
cs1.6 nalogowo wręcz
Age of Empires I i II
no i saper
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
French Games Day Knight 'L'Hermite De Malemont' !! ,
4ed rycerze na piechotę.
Snot Fanpage <<--- , klikać!
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
www.kalonline.com przetestujcie ta gre ( spedzilem nad nia ponad rok:P) oglnie to tera gram w cs'a i gralem troszke w silkroada i corum'a (www.corum.gpotato.com) tez warto sprawdzic
Ps. Gdzie gracie na csie?
Ps. Gdzie gracie na csie?
Po 18-tym mają będę pykać...
Na steamie ofc i na serwarach TP, czasem FFA. Nie chcę przygody z klanem bo za bardzo by mnie wciągnęło:P
Na steamie ofc i na serwarach TP, czasem FFA. Nie chcę przygody z klanem bo za bardzo by mnie wciągnęło:P
Kupię bretońskie modele z 5tej edycji:
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
Metalowi quesci,
4ed rycerze na piechotę.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jedyną grą, w którą naprawdę grałam w sieci był [bo przez upadek windowsów nie jest już ] WESNOTH. Nauczono mnie w to grać w zeszłe wakacje i od tej pory uwielbiałam tę grę. To dla mnie jedyna prawdziewie sieciowa gra - taka, że nudzi, jak się gra samemu.
We wszystkie, które wymieniliście, wolę pykać sama
We wszystkie, które wymieniliście, wolę pykać sama
Enemy Territory - nałogowo
Diablo 2 - for fun
Ogame - coraz rzadziej
Diablo 2 - for fun
Ogame - coraz rzadziej
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
A wiesz, że ponad rok tak przebimbałam na emulatorze?zator pisze:jak w np WoW chcesz grac solo nie przez neta /??:)
Przecie bugi są najlepsze - mój filmik, w którym zupełnie mimowolnie widać skaczącego w powietrzu wilka...
I oczywiście mnóstwo komiksów ze screenów nt rozmaitych błędów. Sam klimat
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Wiesz co, wtedy [kwiecień 2005, czyli dwa lata temu] była grupa, która ukradła jakiemuś Ruskowi emulator i go przerobiła... ulepszyła czy nie, nieważne... ale teraz już grupa upadła i nikt się tym nie zajmuje, pomijając już, że nikt się nie zajął TBCzator pisze:hmmm ciekawe nigdy nie zetknolem sie z rzadnym emulatorem skad wziasc takie cus/? i jesli dobrze rozumiem sluzy to do grania w gry online nawet kiedy sie jest offline?? XD
Tak, ja wtedy miałam modem więc musiałam grać offline generalnie gra polega na tym, że jesteś sam i sami NPC wokół. Owszem, zero interakcji. Ale ja sobie świat chciałam pozwiedzać. I zwiedziłam.
Tak dopakowałam moją postać, że w zasadzie jedyne dwa stwory, których nie udało mi się rozwalić, to był Teremus [ale to błąd emulatora, bo normalnie to się go ponoć daje bez trudu rozwalić] i Jaina. Ale Jaina to twarda baba jest
Hm, z tego co pamiętam, to Jaina jest cienka jak barszczyk 30-osobowy rajd hordy (jeszcze przed BC, bo od grudnia nie gram) rozwalił ją w kilka minut; zanim zdążyliśmy z naszą grupą pvp dojechać na miejsce - było pozamiatane
Co do grania w MMO - nie polecam, totalnie zakrzywia spojrzenie na rzeczywistość, po prostu nie ma co sobie WoWem i innymi takimi zaprzątać głowy.
Co do grania w MMO - nie polecam, totalnie zakrzywia spojrzenie na rzeczywistość, po prostu nie ma co sobie WoWem i innymi takimi zaprzątać głowy.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ogarnij linuxa. Badz twarda!
A jaaa. Ja w Arkadie. O. I przy niej wszystko co wymieniliscie to takie pomiedzy tetrisa a pasjansa mozna wsadzic (;
A jaaa. Ja w Arkadie. O. I przy niej wszystko co wymieniliscie to takie pomiedzy tetrisa a pasjansa mozna wsadzic (;