Szczury Dżumy [11.01.2011]
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Szczury Dżumy [11.01.2011]
Tak staram się zmotywować. Wszystko przeznaczone do gry, bez fajerwerków.
Na początek szurasy które będą robiły mi teraz za niewolników. Zdjęcie jest słabe ale umieszczam je tutaj tylko dla tego, że odszukałem takiego "rodzynka" na dysku. Nie jest to wielka strata bo ma być TT.
No i WIP kreta. Trochę się rozmija z koncepcją zaprezentowaną przez GW ale tak podoba mi się bardziej. Model do gry.
Mam nadzieję, że mimo ciśnienia na uczelni uda mi się ruszyć z modelami.
Pozdrawiam serdecznie.
Na początek szurasy które będą robiły mi teraz za niewolników. Zdjęcie jest słabe ale umieszczam je tutaj tylko dla tego, że odszukałem takiego "rodzynka" na dysku. Nie jest to wielka strata bo ma być TT.
No i WIP kreta. Trochę się rozmija z koncepcją zaprezentowaną przez GW ale tak podoba mi się bardziej. Model do gry.
Mam nadzieję, że mimo ciśnienia na uczelni uda mi się ruszyć z modelami.
Pozdrawiam serdecznie.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2011, o 23:28 przez Dzoooma, łącznie zmieniany 6 razy.
mam nadzieje ze niedlugo zobacze twojego kreta na stole... bo zapowiada sie swietnie i chcial bym obejrzec go z bliska
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
no, kret zapowiada się calkiem sympatycznie.
czekam na efekt końcowy
czekam na efekt końcowy
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
Właśnie nie mam koncepcji na pyszczek Niemniej będę kombinował i na pewno będziecie mieli możliwość zobaczenia efektu w tym temacie. Dzięki za komentarze.
Też mam nadziejęNiko pisze: mam nadzieje ze niedlugo zobacze twojego kreta na stole... bo zapowiada sie swietnie i chcial bym obejrzec go z bliska
Bo zmienił się tylko ogon i futro?
Dzięki za opinie.
Teraz wygląda tak (wiem, że zdjęcia lipa) ale rozważam zmiany dotyczące łba
I uszyANtY pisze:Bo zmienił się tylko ogon i futro?
Jak już wspomniałem to WIP. Początkowo planowałem użyć głowy ratogra albo nawet dwóch ale nie wiem czy nie byłyby zbyt małe. Aktualnie nie mam żadnej by przymierzyć.Smiechu pisze:Co do głowy - wez ja odetnij i albo z GS ją zrób, albo wez głowe od Rat Ogra.
Teraz wygląda tak (wiem, że zdjęcia lipa) ale rozważam zmiany dotyczące łba
jeżeli chcesz ciekawej podpowiedzi i troszke fantastyki w to włożyć to moja propozycja:
Napewno oglądałeś Obcego.
Zrób to samo z karnim - rzdziab mu bardziej szczękę i wlep tam z GS-owaną głowe Rat ogra zamiast języka.
Napewno oglądałeś Obcego.
Zrób to samo z karnim - rzdziab mu bardziej szczękę i wlep tam z GS-owaną głowe Rat ogra zamiast języka.
Lazur pisze:A ja bym jednak łapki spróbował dopracować. Samo ułożenie jest fajne (mój chomik ma tak łapki ułożone jak stoi na tylnych łapkach) ale widać, że ma jaszczurzą a nie szczurzą skórę:)Rion pisze:Teraz jest o wiele lepiej
Ja bym tak zostawił
Mi chodziło o sam ryjek
A jeśli chodzi o skórę, Zgadzam się z Lazurem