Zielone WAAAGH!!! Diabła - up 16.06.2010 - Ork Nob
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Zielone WAAAGH!!! Diabła - up 16.06.2010 - Ork Nob
Jako, że jestem nowy na tym forum chciałbym najpierw wszystkich serdecznie powitać.
Jakieś3 miesiące temu przyjaciel namówił mnie na rozpoczęcie przygody z WFB. Długo nie musiał przekonywać, bowiem jako doświadczony gracz WFRP miałem ochotę spróbować bitewniaka. Pasja mnie wciągnęła i dziś zamieszczam pierwsze efekty moich prac. Systematycznie wraz z postępami będę dorzucał kolejne fotki.
Czekam na konstruktywną krytykę, bo tak jak wyżej wspomniałem są to moje absolutnie pierwsze próby konwersji/malowania.
Moja lekka konwersja dzika pod szamanem...
... i to samo już pomalowane i sklejone, choć dalej WIP (jeszcze do pomalowania "bagaż szamana":
Pierwsza w ogóle pomalowana figurka:
No i druga, a raczej drugie...
No i to nad czym obecnie pracuję:
Będę wdzięczny za komentarze i podpowiedzi. Sam w miarę możliwości będę wrzucał moje najnowsze prace (choć te posuwają się naprawdę wolno - głównie w związku z brakiem wprawy)
Jakieś3 miesiące temu przyjaciel namówił mnie na rozpoczęcie przygody z WFB. Długo nie musiał przekonywać, bowiem jako doświadczony gracz WFRP miałem ochotę spróbować bitewniaka. Pasja mnie wciągnęła i dziś zamieszczam pierwsze efekty moich prac. Systematycznie wraz z postępami będę dorzucał kolejne fotki.
Czekam na konstruktywną krytykę, bo tak jak wyżej wspomniałem są to moje absolutnie pierwsze próby konwersji/malowania.
Moja lekka konwersja dzika pod szamanem...
... i to samo już pomalowane i sklejone, choć dalej WIP (jeszcze do pomalowania "bagaż szamana":
Pierwsza w ogóle pomalowana figurka:
No i druga, a raczej drugie...
No i to nad czym obecnie pracuję:
Będę wdzięczny za komentarze i podpowiedzi. Sam w miarę możliwości będę wrzucał moje najnowsze prace (choć te posuwają się naprawdę wolno - głównie w związku z brakiem wprawy)
Ostatnio zmieniony 16 cze 2010, o 09:52 przez diabloo23, łącznie zmieniany 7 razy.
fajnie ze dales sie namowic na bitewniaka i mam nadzieje ze Ci nie przejdzie...
konwersja mi nie przypadla do gustu no za to rydwan zapowiada sie naprawde fajnie... chociaz ciezko cos konkretnego powiedziec bo zdjecia niestety sa bardzo marne czekam na lepsze foty i wiecej prac
konwersja mi nie przypadla do gustu no za to rydwan zapowiada sie naprawde fajnie... chociaz ciezko cos konkretnego powiedziec bo zdjecia niestety sa bardzo marne czekam na lepsze foty i wiecej prac
Najfajniejszy rydwan, jest taki naturalny, bez bajerów, co zawsze lubiłem w armiach orkowych. Całość jak na początek świetnie, natomiast:
Podstawka pod szamana chyba troche przedobrzona, śnieg Ci wyszedł spoko ale jest jakby troche zbyt zabałaganiona, jakby się miała pod tym dzikiem rozsypać. Takie moje zdanie.
Nie przemawia też do mnie poza orka szukającego grzybów.
pozdrawiam i powodzenia!
Podstawka pod szamana chyba troche przedobrzona, śnieg Ci wyszedł spoko ale jest jakby troche zbyt zabałaganiona, jakby się miała pod tym dzikiem rozsypać. Takie moje zdanie.
Nie przemawia też do mnie poza orka szukającego grzybów.
pozdrawiam i powodzenia!
-
- Chuck Norris
Hmm... Gdzieś tu widziałem tego Giganta... Hmmmdiabloo23 pisze:
Oprocz tego, ekstra
slicznie pomalowane drewno rydwany, bardzo mi sie podoba
Shaman says:
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
-There is no evil spirits, but some just not like you.
-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.
na co mie choppa!? ja go weznem z chopakamy na rogi od hełma!! mi sie podoba układ ciała, ork może sie akurat uchyla przed strzalą lub jakąś lancą albo właśnie wdeptał wroga w grunt i tłumaczy m że tam właśnie jego miejsce
Śnieg i lód też bardzo fajowe.. smaka mi zrobileś na przerobienie podstawek na zimowe
Śnieg i lód też bardzo fajowe.. smaka mi zrobileś na przerobienie podstawek na zimowe
dokładnieProch pisze: Śnieg i lód też bardzo fajowe.. smaka mi zrobileś na przerobienie podstawek na zimowe
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!