Filmy
- Rakso_The_Slayer
- Postownik Niepospolity
- Kontakt:
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
a co? Conan to przecierz rodowity Kurgan a wąsaty gościu z młotem co przez niego został pokonany to w zbroju jak exalted champion wygląda.
W filmie Tropiciel (Pathfinder) są nieźli maruderzy/wojownicy chaosu. Choć sam film dość słaby, to jednak wygląd kolesi jest świetny.
Złomowisko: https://goo.gl/photos/xRMRQZGkEgCpcHcx5
Czy ja wiem, czy taki słaby? napewno klimat trzymadebelial pisze:W filmie Tropiciel (Pathfinder) są nieźli maruderzy/wojownicy chaosu. Choć sam film dość słaby, to jednak wygląd kolesi jest świetny.

kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
"Underworld 3" film marny jak nocny goblin w świetle dnia ale wampiry wypisz wymaluj są jak Dark Elfy tam ukazane.
To jest wlasnie "Flash+blood", mistrzowski film. Najbardziej mi sie podobalo jak Rutger Hauer wbijal martwego noworodka kamieniem do beczulki. Tam sa w zasadzie tylko ludzie zli i bardzo zli. Kardynal najfajniesza z postaci."Ciało i Krew" Veerhovena! Dogs of War wypisz - wymaluj, a i trochę nastroju imperialnego się znajdzie.
King Arthur - klimat leśniaków, maruderów chaosu.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
Dodac można i stary "Willow"
W willow to nawet Hydra jest
... Dizwne ze "Lotr" jeszcze nie padł
.... ALE ALE Jest taki film japoński "Niebo i Ziemia" historyczny kostiumowy o samurajach itp ale temat nieważny .. pod koniec filmu jest olbrzymia świetna bitwa . Idealnie jak na stole podczas gry ... czelendż generałów , sztandarowi , fasty , łucznicy , klocki piechoty , kawaleria , muszkiety , duże cele ... Doskonałe !! Polecam !!

Czcij Koze !!
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
Twoja Stara gra w Age of Sigmar !
1612: Khroniki Smutnogo vremeni
Kislev, Estalijscy najemnicy, Steam Tank.
Będąc przy ostatnich rosyjskich filmach polecam też z fantasy;
Volkodav: Ostatni z rodu Szarych Psów
z historii;
Mongol (Czyngis-chan)
zawsze coś się znajdzie z klimatów Warhammera, no i zupełnie inaczej się to ogląda w porównaniu do dzisiejszej, amerykańskiej szmiry
Kislev, Estalijscy najemnicy, Steam Tank.
Będąc przy ostatnich rosyjskich filmach polecam też z fantasy;
Volkodav: Ostatni z rodu Szarych Psów
z historii;
Mongol (Czyngis-chan)
zawsze coś się znajdzie z klimatów Warhammera, no i zupełnie inaczej się to ogląda w porównaniu do dzisiejszej, amerykańskiej szmiry