Nie opłaca się. Kusznicy są znacznie lepsi i bardziej uniwersalni.Dinin pisze:Opłaca się kupować korsarzy?? Czy lepiej bazować na zwykłych warriorach? P
Pytania początkujących i niepewnych
Moderator: Yudokuno
Re: Pytania początkujących i niepewnych
- Arbiter Elegancji
- Niszczyciel Światów
Nie. rzucasz na ilość dodatkowych ataków za każdym razem gdy atakujesz.
Barbarossa pisze:Piszesz o pozytywnych wypowiedziach ludzi z Heelenhammera, którzy "zjedli zęby na WFB" - sorry, ale zęby na WFB to zjadłem ja, a to są angielscy gracze, których wiele razy bez problemów rozjeżdżaliśmy bo nigdy nie ogarniali na takim poziomie, jak top w Polsce. Ci ludzie nie są dla mnie ekspertami, to leszcze z podcastem..
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Sztandar co daje frenzy i 2 bronie. 3 ataki jak nicDinin pisze:Co jakie 3 ataki?? Łupieżca czyli Reaver tak?Rasti pisze:Korsarze koszą
każdy 3 ataki, łupieżca 4
Aczkolwiek bez KB z kotła obsysają bo siła tylko 3
Why so serious?White Lion pisze:Mam prośbę
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Warriorsi są przede wszystkim tańsi, a Korsarzy mało kto testuje bo sie leci na standardach. BG to najlepsza piechota w grze a Coki to bardzo dobra siła uderzeniowa.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
Coś co ma T3 i małego AS nie może być aż takie najgorsze. Mają najlepszego AB (najlepiej napisanego) ale tyle co Demony to Ci nie wybaczą. Na początek dość trudna armia ale potem to już raczej z górkiDinin pisze:Czyli jednak te delfy nie są wcale takie najgorsze jak wszędzie trąbią .
Nie, nie masz. Chyba że znudziło Ci się to forum, to wtedy możesz kontynuować nakłanianie do piractwa -- Tomash
Warriorsi jedynie dobzi dla czarki ze sztylecikiem
I pytanie z tym związane. No bo np czar mi się nie udał, koszę jednego na kostkę mocy, rzucam, a tutaj nadal brakuje, czy mogę nadal kosić?
A BG są na prawdę nieźli. Ja jednak nie mam ich jeszcze w swojej armii, ale przymierzam się od kupna ;D
Korsarze nie są głupi, ja tam mam ich z batalionu, ale jakoś się gra.
CoKi to jedna z moich ulubionych jednostek, jednak moja częstotliwość rzucania 10 na liderkę przeraża
I pytanie z tym związane. No bo np czar mi się nie udał, koszę jednego na kostkę mocy, rzucam, a tutaj nadal brakuje, czy mogę nadal kosić?
A BG są na prawdę nieźli. Ja jednak nie mam ich jeszcze w swojej armii, ale przymierzam się od kupna ;D
Korsarze nie są głupi, ja tam mam ich z batalionu, ale jakoś się gra.
CoKi to jedna z moich ulubionych jednostek, jednak moja częstotliwość rzucania 10 na liderkę przeraża
Nie, raz na czar.Rasti pisze:I pytanie z tym związane. No bo np czar mi się nie udał, koszę jednego na kostkę mocy, rzucam, a tutaj nadal brakuje, czy mogę nadal kosić?
Mieli do wyboru wojnę, lub hańbę, wybrali hańbę, a wojnę będą mieli także.
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
Shino: "Rb strona67 jakbys szukal zrodla"
Żaba: "raczej 65 jeśli już"
I love this game...
- Mhroczny Rycerz
- Falubaz
A co za idiota ich tak wystawi?Grolshek pisze:BG standardowo złożone pięknie się prezentują naprzeciwko rydwanów, stedzi, kółek itp. impactowych zabawek...