Otchłań Cieni a podstawki niektórych LT

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Byro
Niszczyciel Światów

Re: Otchłań Cieni a podstawki niektórych LT

Post autor: Byro »

Dlaczego tylko skinka? Z tego co się orientuję (RB str 61) w wypadku częściowego pokrycia teplatką na 4+ obrywa zarówno monster jak i jeźdźcy.
Coma pisze:I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

Awatar użytkownika
Aves
Chuck Norris

Post autor: Aves »

patrz jak to stegadony czlowieka waluja
Shaman says:

-There is no evil spirits, but some just not like you.

-Spirit lives in de temple of flesh, if u devor flesh you devor spirit and get stronge', now pass me im human leg der is some meat left between der toes.

orelha
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: orelha »

jako ze dzis moj stedzio oberal tym czarem to wyniklo pare niescislosci otoz:
stedzio jest zasysany na 4+ bo nie jest caly zakryty, a testuje na inicjatywie skinka czy sojej bo dzisiaj bardzo ladnie go wessalo jak testowalem na I 1 a jakby bylo na skinka I4 to by mniej bolal ten czar
i glupie pytanie nooba ale jednak wfb jest nielogiczny w wielu aspektach to czemu nie w tym:
jak zessie stedzia to co sie dzieje ze skink priestem? i czy kazdy model testuje oddzielnie inicjatywe czyli ze zaloga i stedzio czy tylko stedzio?

Awatar użytkownika
Lidder
Niszczyciel Światów
Kontakt:

Post autor: Lidder »

to wyglada mniej wiecej tak: pitka zasysa modele. stegadon wraz z zaloga to pojedynczy, wieloczesciowy model. model testuje siebie raz - zawsze na najkorzystniejszej dla siebie statystyce (skinek ciagnie za lejce zeby slonik nie wpadl do dziury :) ). Po niezdaniu testu wsysa caly model.

pzdr

orelha
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: orelha »

ok dzieki juz nie powinno byc problemow z tym czarem

ODPOWIEDZ