jesto moja jedna z pierwszych rozpisek prosze o rady
1 wampir BSB 240
awatar śmierci,chodząca śmierć,zaklęta tarcza,miecz potęgi,przeklęta księga,
latający koń
1 wampir 198
mroczny akolita,przywołanie ghuli,hełm przykazania,trupi pancerz,koń
1upiorny król 145
klejnot kriwi,miecz królów
2X10 guli 88/88
2X szef
7 wilki 56
20 grobowa straż 295
FCG,war banner
7czarni rycerze 263
kropierze,szef chorąży ,sztandar hate
1 czarny powóz 200
prosze o rady jest nowy grałem VC może z 3-4 razy
VC na 1650
1.BSB można złożyc dużo lepiej
2.black coach to najbardziej losowy rare(dla mnie z tego powodu najgorszy).
3. black knigtes sztuk 7 to trochę mało, kostek doczarowania nie masz za dużo żeby ich wskreszac.
4.Nie masz nawet dispel scrolla, a na te punkty trzeba miec min.1 najlepiej 2.
Na grę w domu da rade, na turnieju(pewnie NDM) już nie.
2.black coach to najbardziej losowy rare(dla mnie z tego powodu najgorszy).
3. black knigtes sztuk 7 to trochę mało, kostek doczarowania nie masz za dużo żeby ich wskreszac.
4.Nie masz nawet dispel scrolla, a na te punkty trzeba miec min.1 najlepiej 2.
Na grę w domu da rade, na turnieju(pewnie NDM) już nie.
1.Co do bohaterow to:
BSBka zmieniłby na biegacza (hejt ,+CR ,talisman ,słomka ,flayed hauberk).Wywaliłwight kinga ,bo na te pkt IMO srednio sie sprawdza ,a za niego wsadził wampira 2lvl ,summon ghulem i 2xscroll.Generałowi dałbym hełm, periapta, 2lvl ,avatara (HW&shield) ,konia i jak nie bedziesz miał czym zapchac pkt w rozpie to daj mu biting blade.
2.Daj czempionow na wilki.
3.Black coach hmm.... juz przedmowca mowił losowy strasznie.Ja osobisc wolał bym vargulfa albo wrajty (to wole bardziej
) ,ale je to juz kosztem kawalerii.
4.zwieksz 1 odział ghuli do min 15.
BSBka zmieniłby na biegacza (hejt ,+CR ,talisman ,słomka ,flayed hauberk).Wywaliłwight kinga ,bo na te pkt IMO srednio sie sprawdza ,a za niego wsadził wampira 2lvl ,summon ghulem i 2xscroll.Generałowi dałbym hełm, periapta, 2lvl ,avatara (HW&shield) ,konia i jak nie bedziesz miał czym zapchac pkt w rozpie to daj mu biting blade.
2.Daj czempionow na wilki.
3.Black coach hmm.... juz przedmowca mowił losowy strasznie.Ja osobisc wolał bym vargulfa albo wrajty (to wole bardziej

4.zwieksz 1 odział ghuli do min 15.
Coach jest fajny jak jest po zassaniu tylko, że szkoda kostek na to jak masz inne bardzo dobre rary.
Jak chcesz miec koniecznie sztandar armii to niech go lepiej tacha upiorek. Na mój rozum szkoda wampira na takie pierdoły. A król jak na hero to jest niezły ma 3W przecie.
Jak masz wolny special to wytargaj 6 pkt. i daj nietoperki zamiast psów. Gram orkami defensywnymi. Bardziej bolą baty niz pieski. Pieski omijaja przeszkody. A baty lecą prosto tam gdzie wystaje goła dupa przeciwnika.
Jak chcesz miec koniecznie sztandar armii to niech go lepiej tacha upiorek. Na mój rozum szkoda wampira na takie pierdoły. A król jak na hero to jest niezły ma 3W przecie.
Jak masz wolny special to wytargaj 6 pkt. i daj nietoperki zamiast psów. Gram orkami defensywnymi. Bardziej bolą baty niz pieski. Pieski omijaja przeszkody. A baty lecą prosto tam gdzie wystaje goła dupa przeciwnika.
To zależy co chcesz z niego mieć. Mój kumpel złożył takiego, że herosem to bez kija nie podchodź. Jak ma taka eteryczna menda klejnocik i KB na 5+. Do tego sv 2+ (no koniku rzecz jasna). To jak nie zabijesz go za jednym zamachem to robi się ciepło.Gregor pisze:Wywaliłwight kinga ,bo na te pkt IMO srednio sie sprawdza.
Szamkel@ wight king jest dobry ,ale nie do tej rozpy ani na te pkt poniewaz nie generuje zadnych kosci kasta ani dispela , tego brakuje w rozpie lizardboya.Poza tym moze i ma kb na 5+ ,ale wtedy ma 4s.

Mylisz sie, BSB biegacz potrafi robic cudaSzemkel pisze:Jak chcesz miec koniecznie sztandar armii to niech go lepiej tacha upiorek. Na mój rozum szkoda wampira na takie pierdoły. A król jak na hero to jest niezły ma 3W przecie.

Coach na bank. Wraiciaki dobra myśl. Z upiorkiem jak chcesz. Ghule do 15. Jak mi to kolega ostatnio tłumaczył. Przy 10 jak przeciwnik zacznie i wypali do Ciebie to możesz nie mieć do czego domnażać.
To jasne.Gregor pisze:Szamkel@ wight king jest dobry ,ale nie do tej rozpy ani na te pkt poniewaz nie generuje zadnych kosci kasta ani dispela , tego brakuje w rozpie lizardboya.
Zgadzam się ale raczej nie tak złożony. Ten wygląda na jakiś support no moje oko.Gregor pisze:Mylisz sie, BSB biegacz potrafi robic cuda