vc na 1650
vc na 1650
według mnie to bardzo dobra rozpa ale to wy osądzcie
vampire general 195
helm of commandet
balck periapt
biting blade
darc acolyte
summon ghouls
necromancer 3 spels 235
dispel scroll
dispel scroll
corpse cart
balefire
wight king Btl Bd La Sh 207
the flag of blood keep
skeletal steed
crypt ghouls 9 88
ghast 8
crypt ghouls 10 80
dire wolves 7
black knights 5 Bd Std 190
Royal standard of Strigois
skeletal steed
Grave guard 24 Gw Std 374
war banner
seneschal
Cairn wraith 3
banshee
vampire general 195
helm of commandet
balck periapt
biting blade
darc acolyte
summon ghouls
necromancer 3 spels 235
dispel scroll
dispel scroll
corpse cart
balefire
wight king Btl Bd La Sh 207
the flag of blood keep
skeletal steed
crypt ghouls 9 88
ghast 8
crypt ghouls 10 80
dire wolves 7
black knights 5 Bd Std 190
Royal standard of Strigois
skeletal steed
Grave guard 24 Gw Std 374
war banner
seneschal
Cairn wraith 3
banshee
Ostatnio zmieniony 30 lis 2009, o 18:07 przez piteras96, łącznie zmieniany 1 raz.
"Life out here is raw, but we will never stop, we will never quit, 'cause we are Metallica" [Życie tutaj jest surowe, lecz my nigdy się nie wycofamy, nigdy tego nie porzucimy, bo jesteśmy Metalliką“]
Necro z 3 spelami jest bez sensu. Jak chcesz poczarować coś to daj 2. wampira.
Jakiś czas temu grałem z rozpą na 1666 pkt. Jeśli mam być szczery to ta wypada w porównaniu z tamtą cieniutko. Min. dlatego, że masz dużo rozczłonkowanych oddziałów. BsB nie może być wszędzie więc przy armi strzelającej przeciwnik ostro Ci dowali. A masz za mało kostek żeby rozsądnie towarzystwo stawiać na nogi. A jak ktoś będzie miał coś do rozwałki to jakoś nie widzę zbyś ten frontalny atak przetrwał.
Jakiś czas temu grałem z rozpą na 1666 pkt. Jeśli mam być szczery to ta wypada w porównaniu z tamtą cieniutko. Min. dlatego, że masz dużo rozczłonkowanych oddziałów. BsB nie może być wszędzie więc przy armi strzelającej przeciwnik ostro Ci dowali. A masz za mało kostek żeby rozsądnie towarzystwo stawiać na nogi. A jak ktoś będzie miał coś do rozwałki to jakoś nie widzę zbyś ten frontalny atak przetrwał.
zapomniałeś o grave guardach w których będzie wight king
"Life out here is raw, but we will never stop, we will never quit, 'cause we are Metallica" [Życie tutaj jest surowe, lecz my nigdy się nie wycofamy, nigdy tego nie porzucimy, bo jesteśmy Metalliką“]
Jak dla mnie to ta rozpa nie jest ,az taka dobra jak mowiłes.Masz mało kosci wiec prawdopodobnie nic nie poczarujesz ,a w dodatku masz małe odziały ghuli.Wight king jest sredni na te pkt, masz tylko jedne psy w dodatku bez czempiona ,sztandar na 5 BK to moga byc wolne pkt dla przeciwnika.
15GG rozumiem ,ze tam idzie wozek?
15GG rozumiem ,ze tam idzie wozek?
Ja dla mnie rozpiska totalnie słaba. Nie ma w niej nic konkretnego i mocnego. Z czegoś musisz zrezygnować z BK lub gwardii i dopakować któryś. Skład herosów zamień na 3 wampiry. Dorzuć wiecej wilków, baty jakieś. I pytanie czy jest sens wystawiać 3 wraithy?? Ja bym dał działko DoW
Jest sens. Nie jest to oczywiście główna siła, ale bardzo przyjemny support. Jakiś gówniany fast tego Ci nie sprzątnie. Wrzask jest fajny. Nakłania do trzymania herosów oddziałach i nie chowania magów po lasach. Gdzie kloc BK nie może tam wampir wraithy na pomoc pośle. Do tego jest to dosyć tanie, więc nawet samobójcza szarża dla wyjęcia maga się opłaca.Merevor pisze:I pytanie czy jest sens wystawiać 3 wraithy??
Tylko musisz mieć wtedy coś innego z "mocą".
ej pomyłka zamiast 14 gg to jest ich tam 24+sneschal więc nie są słabi
tak są 3 wraithy i jedna bansheeSzemkel pisze:Ja tam nigdy nie mogę dojść czy to jest 3 w tym czemp, czy 3 + czemp. Ale jeśli chodzi o mój wywód na temat użyteczności miałem na myśli 3 modele.