Warstadt by qc
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Re: Galeria by quidamcorvus
Zdjęcia wyszły słabo, ale i tak są najlepsze z tych, które zrobiłem dzisiaj:
Co raz lepiej to wygląda, pozostaje tylko czekać na efekt końcowy. Byle tak dalej.
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Oba mnie zainspirowałyRion pisze:PS. Mam pytanie zastosowałeś jakiś kolor z tych, które Ci podsunąłem?
Jakiegoś maga przesłuchująLegion pisze:Niebieski w oknach jest diabelnie nienaturalny, co szczególnie źle wygląda w zestawieniu z mhrocznymi i ciemnymi ścianami powozu.
A na poważnie, lampka którą oświetlałem model odbijała się w oknie. A okno jest z plastiku z ciemnoniebieskich Tic-Taców, więc nie jest za jasne
- Master of reality
- Oszukista
Okno zdecydowanie psuje ogól, ale takto full wypas
I sold my soul for rock'n roll
Przy zdjęciach pod innymi kątami widać, że okno aż tak bardzo się nie błyszczy i wg. mnie jest całkiem ok. Kolor też świetny, nie mogę się doczekać końca
Mój blog: http://arsbelli.blogspot.com/
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
"Kiedy atakujecie- wyjcie jak furie!"- Thomas "Stonewall" Jackson
moze by tak pobrudzic okienko, w koncu moze zdarzyc mu sie przykurzyc podczas jazdy.quidamcorvus pisze:A na poważnie, lampka którą oświetlałem model odbijała się w oknie. A okno jest z plastiku z ciemnoniebieskich Tic-Taców, więc nie jest za jasne
efekcik przecieranych szybek.
btw fajny patent z tictakami
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
litery najłatwiej możesz zrobić maszynkami o nazwie piktograf, albo tak jak ja mam tuszograf, rzadkie do kupienia, ale za to jak pomocne, ewentualnie pędzel 3/0 lub 5/0, i dobrze zrobiona (rozcieńczona) czarna farba
a tak świetna praca, już sama konstrukcja jest naprawdę nieźle zrobiona
a tak świetna praca, już sama konstrukcja jest naprawdę nieźle zrobiona
chyba rapitografpiktograf
Powóz bardzo fajny i klimatyczny .Ja bym powyciągał to drewno ,chociaż z drugiej strony takie ciemne idealnie pasuje do tego starego metalu
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
- quidamcorvus
- Niszczyciel Światów
- Kontakt:
Doberman i Rotweilery, czyli psy bojowe Łowców Czarownic.
Czarny glazowałem kilka razy brązem, więc czarne futro ma brązowy odcień - choć na zdjęciach tego nie widać. Psy mają namalowane oczy, ale ślepia są niewielkie i głęboko osadzone, więc na zdjęciach mogą być niewidoczne.
Podstawki będę robił z resztą kompanii.
Czarny glazowałem kilka razy brązem, więc czarne futro ma brązowy odcień - choć na zdjęciach tego nie widać. Psy mają namalowane oczy, ale ślepia są niewielkie i głęboko osadzone, więc na zdjęciach mogą być niewidoczne.
Podstawki będę robił z resztą kompanii.
O karwia! Świetne te psy! Można wiedzieć z jakiej firmy są?
For the Witch King!
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
DE ('10) W/D/L Razem
9/4/7 20
Fajowe ;] Nie mogę się doczekać widoku ich z gotowymi podstawkami...
Sprzedam Styrodur!!!Kervyn pisze:gobbosy na godzinie drugiej, o Pani!