nie no prezentuje sie calkiem niezle. ale mam nadzieje ze plaszczyk neijest jeszcze skonczony... bardza fajnei zrobiona klatka piersiowa, roche mniej juz noga
hmm ta figsa to poligon, postaram sie żeby kolejne nie były po kantach (w zasadzie nie wiem dlaczego tak wyszło)
no i chyba będę robił regal+biały bo mój pomysł z Regal+Shadow gray+SWgray nie wyszedł za fajnie
A płaszcz jest nieruszony jeszcze
P.S liczyłem na więcej jadu w krytyce
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
jad:
jezu... co za beznadzieja? wez sie z tym schowaj murzynie! (jak to mowi hash) co to wogle ma byc ;/ du dupy, nie pokazuj takich zeczy na forum, bo robisz z siebei idiote ;/ do domu lamusie!
jad:
jezu... co za beznadzieja? wez sie z tym schowaj murzynie! (jak to mowi hash) co to wogle ma byc ;/ du dupy, nie pokazuj takich zeczy na forum, bo robisz z siebei idiote ;/ do domu lamusie!
1. Patyna za mało turkusowa. Sugeruje parę glazeów turkusowym.
2. Niebieski fajny, ale highlighty już nie. Weź podstawowy kolor i dodaj do niego białego a nie jakimiś pseudo szarościami pociskasz
3. Mimo wszystko rozjaśnij pancerz nie tylko na krawędziach (ale delikatnie).
4. Jak już zaczniesz robić ten płaszcz to głębokie cienie maja być
jadu koniec.
[sorry ale nie moglem sie powstrzymac ]
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Praca zapowiada się świetnie, ale w galerii jest już kilkanaście nigdy nieskończonych WIPów
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Nie no, zapowiada sie nie źle ale ciężko powiedzieć po tym, ale chyba będzie dobrze .Też właśnie chcę zacząć zbierać WARMACHINE ale to nie w tym temacie:D a co do figurki to jak skończysz to podeślij parę foto na forum.
Pozdro......
Znalazłem trochę czasu i zmalowałem coś takiego:
Nie do końca mi się podoba ale chyba już tak zostanie,
co do nogi to mam zamiar całość zbroi przemalować w tym ciemniejszym schemacie, myślę że jest znacznie ciekawszy od tego poprzedniego
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Ładne malowanie, ale trochę mi płaszcz miejscami za szybko przechodzi z niebieskiego w biel - w tych miejscach biała farba jest nierówno nałożona, zaproponowałbym lekkiego washa z mieszanki niebiesko-białej, żeby wygładzić przejścia i tony... może być też glaze albo dwa. Złoty pasek na krawędzi płaszcza jest za to dobrze rozjaśniony i świetnie się prezentuje Całość zapowiada się bardzo obiecująco
Płaszcz trochę zbyt kontrastowy, ale ogólnie może być. Z wewnętrznej strony płachta wygląda bdb, ale już od zewnętrznej trochę gorze. Skończ ją i będzie super
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Zdecydowanie za mocne przejście, wygląda kiepsko. Z metra, dwóch pewnie robi wrażenie, ale z bliska wygląda nieco paskudnie. Za to ładne złote obszycie