Nurglowe WiPy

Każdy może się pochwalić swoim dziełem i wystawić na pochwały lub krytykę. Oceniają zdobywcy Golden Daemona - przeszli, przyszli i niedoszli.

Moderatorzy: Ziemko, wind_sower

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Obłędny i full wypas ten dradnot ale widziałem go chyba na cytadeli:ptak mi się zdaje.

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

spoko figurki naprawde

Awatar użytkownika
Szczur
Wałkarz
Kontakt:

Post autor: Szczur »

typhus ładny, ale łebek wygląda jak świerzo wyszorowany wieprz;)

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Post autor: MuK »

Jeszcze backpack i podstawka. Będzie kolejny ziom do squadu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Zdjęcia jak zwykle z dupy.

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

Post autor: bigpasiak »

figs fajny ale raczej nie pasuje do nurgla... za czysty jest... po prostu mu pancerz zardzewial ot wsio... prawy naramiennik najlepszym dowodem na to... idealnie wypolerowany poza rdza w kacikach... ;) nie chcialo sie Tobie w GS pobawyc zeby o troche... zmutowac?
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...

Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

mi się podobają :)

ale tak jak pisał Bigpasiak, pobaw się troche w pape Nurgla i obdarz swych wyznawców darami :P
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Sławol
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Sławol »

Nieźle, nieźle, podoba mi się... prawie cały... ;) Moim zdaniem rdza jest wciąż zbyt pomarańczowa/czerwona i "żywa" (najbardziej mi się za to na broni podoba), ale to już mój gust ;) Malowanie samo w sobie jest bardzo dobre, faktycznie, może paroma detalami typowymi dla Nurgle'a trochę byś go "ożywił" i ucharakteryzował: jakieś rysy, mutacje, chociażby przebarwienia na pancerzu, zgnilizna itp. Ale tak ogólnie, to świetna robota, bardzo mi się podoba, nawet ta różowa głowa teraz przy całej figurce lepiej się komponuje. A ten kolec z tyłu na naramienniku podcieniujesz trochę? ;)

Bardzo ładne, staranne malowanie, przyjemnie się ogląda i ocenia takie modele. I nie mów, że zdjęcia do niczego, bo są dobre!

Pozdrawiam
Sławol
Pozdrawiam
Sławomir Borysowski
Obrazek
Galeria

Budda
Chuck Norris

Post autor: Budda »

jak zrobiles rdze ?

Awatar użytkownika
max
Dziecię Zarazy
Kontakt:

Post autor: max »

no ciekawie wyglada trzeba przyznac

Lesthad
Mudżahedin

Post autor: Lesthad »

za zdrowo wyglada jak na nurgla ;d ale poza tym ok!

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

srednio. widzialem niestety lepsze twoje prace ;) powab sie GSem, i dorob mu jakies zeformowania itp ;) a ryj moim zdaniem zbyt rozowy :)

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

srednio. widzialem niestety lepsze twoje prace Wink powab sie GSem, i dorob mu jakies zeformowania itp Wink a ryj moim zdaniem zbyt rozowy Smile
Brawo yeti ! Figsa skończona, a ja mu będę zdeformowania robił. :roll:

Oświadczam wszem i wobec, Nurgle to nie znaczy z flakami na wierzchu, trzecią ręką, druga głową. Moja wizja Death Guard opiera się na braku tego czego wam wszystkim brakuje. I nawet gdybym umiał lepić na tyle, żeby zrobić mutacje, które by mnie satysfakcjonowały to i tak bym tego nie zrobił. Bo mój Death Guard ma być inny niż wszystkie. Dziękuje wszystkim za komentarze, ale proszę nie pisać, że "za mało Nurglowy, ze mu macek brakuje itp.". Taka jest wizja mojej armii i już, a powtarzanie setki razy tego samego nie zmieni niczego.
jak zrobiles rdze ?
Najpierw zwyczajny Boltgun, potem na ten Boltgun dużo laserunków Dark Flesh, potem parę laserunków Dark Flesh + Blood Red. Na koniec poprawiłem Blotgunem ta gdzie trza. Banalny i szybki sposób.

Awatar użytkownika
Fanatyk
Masakrator

Post autor: Fanatyk »

Świetny, inny! Nurgle. Mi się podoba!

Nurgle to nie, jak zauważył MuK, wybuch jelit i kicha w pysku - poczytajcie fluff.

Awatar użytkownika
Siasek
Falubaz

Post autor: Siasek »

no ok, ok nie bulwersij sie :) twoja vision, twoja sprawa :) imo mowie moja zdanie. ale "na wymianie pogladow zawsze trace" :)

czolgiem!

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

zadnych macek nie mam zamiaru Tobie proponowac. kilka krost wrzodow i ran... czy czasem Nurgl to nie pan rozkladu i zgnilizny? no jesli nie to przepraszam. bo wydawalo mi sie ze Wielki Nieczysty obdarza swoich wyznawcow takowymi darami zupelnie jak Khorne czy Tzeench lub Slanesh swoimi... kazdy ma swoja wizje. taka jest Twoja? spoko.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...

Abandoned

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

no ok, ok nie bulwersij sie Smile twoja vision, twoja sprawa Smile imo mowie moja zdanie. ale "na wymianie pogladow zawsze trace" Smile
Spoko nie napinam się, tylko ile razy można czytać to samo ??

Nurgle to nie, jak zauważył MuK, wybuch jelit i kicha w pysku - poczytajcie fluff.
Wreszcie ktoś rozsądny ;)

Największą siłą Nurgla wcale nie jest fontanna eksplodujących flaków i szczęki w brzuchu. Mortarion nie zdradził Imperatora dlatego, że miał wrzody. Puenta historii Mortariona z jakiegoś starego WD : "W ten sposób Mortarion otrzymał to, co Imperator mu odebrał, a Horus nie mógł podarować: swój własny świat."

kurka_z_podworka
Kretozord

Post autor: kurka_z_podworka »

bardziej poprawniej politycznie będzie jeśli uznamy ze to DG ledwo po zmianie barw klubowych, zanim wszystkim wyszły czyraki na dupie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Jak dla mnie też jest zbyt czysty.
Mogłeś zainwestować chociaż w metalowych plaguemarines. A dorobienie kilku rzeczy z GS po pomalowaniu nie powinno by wielkim problemem. Mój DG przynajmniej specjalnie przez to nie ucierpiał.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
MuK
Chuck Norris

Nawet gdybym umiał lepić na tyle, żeby zrobić mutacje, które by mnie satysfakcjonowały to i tak bym tego nie zrobił. Bo mój Death Guard ma być inny niż wszystkie.
Hmm nie przeczytałeś czy nie zrozumiałeś tego fragmentu ? Uwielbiam ludzi, którzy wiedza lepiej co jest dobre dla mojej armii :roll:

Awatar użytkownika
bigpasiak
Ciśnieniowiec

marudzisz ;)

Abandoned

ODPOWIEDZ