Nurglowe WiPy
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
- Artek'sWorkshop
- Chuck Norris
spoko figurki naprawde
typhus ładny, ale łebek wygląda jak świerzo wyszorowany wieprz;)
figs fajny ale raczej nie pasuje do nurgla... za czysty jest... po prostu mu pancerz zardzewial ot wsio... prawy naramiennik najlepszym dowodem na to... idealnie wypolerowany poza rdza w kacikach...
nie chcialo sie Tobie w GS pobawyc zeby o troche... zmutowac?

The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
mi się podobają 
ale tak jak pisał Bigpasiak, pobaw się troche w pape Nurgla i obdarz swych wyznawców darami

ale tak jak pisał Bigpasiak, pobaw się troche w pape Nurgla i obdarz swych wyznawców darami

Nieźle, nieźle, podoba mi się... prawie cały...
Moim zdaniem rdza jest wciąż zbyt pomarańczowa/czerwona i "żywa" (najbardziej mi się za to na broni podoba), ale to już mój gust
Malowanie samo w sobie jest bardzo dobre, faktycznie, może paroma detalami typowymi dla Nurgle'a trochę byś go "ożywił" i ucharakteryzował: jakieś rysy, mutacje, chociażby przebarwienia na pancerzu, zgnilizna itp. Ale tak ogólnie, to świetna robota, bardzo mi się podoba, nawet ta różowa głowa teraz przy całej figurce lepiej się komponuje. A ten kolec z tyłu na naramienniku podcieniujesz trochę? 
Bardzo ładne, staranne malowanie, przyjemnie się ogląda i ocenia takie modele. I nie mów, że zdjęcia do niczego, bo są dobre!
Pozdrawiam
Sławol

Bardzo ładne, staranne malowanie, przyjemnie się ogląda i ocenia takie modele. I nie mów, że zdjęcia do niczego, bo są dobre!
Pozdrawiam
Sławol
no ciekawie wyglada trzeba przyznac
Brawo yeti ! Figsa skończona, a ja mu będę zdeformowania robił.srednio. widzialem niestety lepsze twoje prace Wink powab sie GSem, i dorob mu jakies zeformowania itp Wink a ryj moim zdaniem zbyt rozowy Smile

Oświadczam wszem i wobec, Nurgle to nie znaczy z flakami na wierzchu, trzecią ręką, druga głową. Moja wizja Death Guard opiera się na braku tego czego wam wszystkim brakuje. I nawet gdybym umiał lepić na tyle, żeby zrobić mutacje, które by mnie satysfakcjonowały to i tak bym tego nie zrobił. Bo mój Death Guard ma być inny niż wszystkie. Dziękuje wszystkim za komentarze, ale proszę nie pisać, że "za mało Nurglowy, ze mu macek brakuje itp.". Taka jest wizja mojej armii i już, a powtarzanie setki razy tego samego nie zmieni niczego.
Najpierw zwyczajny Boltgun, potem na ten Boltgun dużo laserunków Dark Flesh, potem parę laserunków Dark Flesh + Blood Red. Na koniec poprawiłem Blotgunem ta gdzie trza. Banalny i szybki sposób.jak zrobiles rdze ?
zadnych macek nie mam zamiaru Tobie proponowac. kilka krost wrzodow i ran... czy czasem Nurgl to nie pan rozkladu i zgnilizny? no jesli nie to przepraszam. bo wydawalo mi sie ze Wielki Nieczysty obdarza swoich wyznawcow takowymi darami zupelnie jak Khorne czy Tzeench lub Slanesh swoimi... kazdy ma swoja wizje. taka jest Twoja? spoko.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Spoko nie napinam się, tylko ile razy można czytać to samo ??no ok, ok nie bulwersij sie Smile twoja vision, twoja sprawa Smile imo mowie moja zdanie. ale "na wymianie pogladow zawsze trace" Smile
Wreszcie ktoś rozsądnyNurgle to nie, jak zauważył MuK, wybuch jelit i kicha w pysku - poczytajcie fluff.

Największą siłą Nurgla wcale nie jest fontanna eksplodujących flaków i szczęki w brzuchu. Mortarion nie zdradził Imperatora dlatego, że miał wrzody. Puenta historii Mortariona z jakiegoś starego WD : "W ten sposób Mortarion otrzymał to, co Imperator mu odebrał, a Horus nie mógł podarować: swój własny świat."
-
- Kretozord
bardziej poprawniej politycznie będzie jeśli uznamy ze to DG ledwo po zmianie barw klubowych, zanim wszystkim wyszły czyraki na dupie
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Jak dla mnie też jest zbyt czysty.
Mogłeś zainwestować chociaż w metalowych plaguemarines. A dorobienie kilku rzeczy z GS po pomalowaniu nie powinno by wielkim problemem. Mój DG przynajmniej specjalnie przez to nie ucierpiał.
Mogłeś zainwestować chociaż w metalowych plaguemarines. A dorobienie kilku rzeczy z GS po pomalowaniu nie powinno by wielkim problemem. Mój DG przynajmniej specjalnie przez to nie ucierpiał.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Hmm nie przeczytałeś czy nie zrozumiałeś tego fragmentu ? Uwielbiam ludzi, którzy wiedza lepiej co jest dobre dla mojej armiiNawet gdybym umiał lepić na tyle, żeby zrobić mutacje, które by mnie satysfakcjonowały to i tak bym tego nie zrobił. Bo mój Death Guard ma być inny niż wszystkie.

marudzisz 

Abandoned
Abandoned