Galeria Druchii
Moderator: Yudokuno
- Lutor Huss
- Pseudoklimaciarz
Musze przyznać, że masz kapitalną armie.Bardzo podoba mi się pomysł z harpiami zrobionymi z demonetek .Też bym chciał tak malować.
Co do braku kolan... widzałeś kiedyś takie spodenki japońskich samurajów? Tam nawet dupy nie zobaczysz.
czy macie jakieś pomysły na szybkie pomalowanie harpii zrobionych z demonetek oraz black guardów???
co do harpii to wymyśliłem ( podpatrzyłem ), że można po sprejować je na biało, potem wszystko oprócz zbroi przejechać brązowym washem, natomiast zbroję można pomalować na czarno i potem na tym lekki drybrush białym/metalikiem...
jeśli chodzi o bg to zamierzam pomalować im normalnie skórę, a resztę zostawić czarną tylko zrobisz po zbroi i ostrzu halabardy drybrysh białym...
jak myślicie, przejdzie na turnieju?
co do harpii to wymyśliłem ( podpatrzyłem ), że można po sprejować je na biało, potem wszystko oprócz zbroi przejechać brązowym washem, natomiast zbroję można pomalować na czarno i potem na tym lekki drybrush białym/metalikiem...
jeśli chodzi o bg to zamierzam pomalować im normalnie skórę, a resztę zostawić czarną tylko zrobisz po zbroi i ostrzu halabardy drybrysh białym...
jak myślicie, przejdzie na turnieju?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
możesz wrzucić fotki tych harpii?kamelot pisze:czy macie jakieś pomysły na szybkie pomalowanie harpii zrobionych z demonetek oraz black guardów???
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
dokładnie tak jak napisał eltharion
tak więc możecie mi coś poradzić w kwestii szybkiego pomalowania harpii ( z demonetek ) oraz black guardów?
tak więc możecie mi coś poradzić w kwestii szybkiego pomalowania harpii ( z demonetek ) oraz black guardów?
Cosmo pisze:Tak sie kurwa hartuje komandosow. Tak sie hartuje zwyciezcow. Wchodzi i ma 6 tur zeby rozpierdolic. A jak przy okazji wygra rzut na zaczynanie, to po prostu rozpierdoli ture wczesniej.
Ale najpierw pochwal się harpiami z BG !
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
zapraszam do komentowania są nowe figurki...
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php? ... 1&start=40
a masz jakieś pomalowane? Bo chętnie bym zobaczyła...kamelot pisze:zapraszam do komentowania są nowe figurki...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.