Rozpuszczalnik lepszy niż DOT4....

Jak "to" się robi? Tutaj uzyskasz odpowiedź.

Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lunn
Masakrator

Post autor: Lunn »

DOT trochę capi, jak się nie zamknie słoiczka to lepiej wystawić na zewnątrz. Mozna po kilka figsów na raz, przynajmniej ja tak robię i chyba jest tak samo jakbym wrzucał po jednym. Myślę, że na pół litra DOTa wejdzie z 10 standardowych figurek(z ogrami czy krowami to inna sprawa ;) ) - więc będziesz go sporo potrzebował. Nigdy nie myłem figsów w wannie ani w misce, ale chyba się nic nie stanie - tyle tylko że mogą się pomieszać i jeszcze ktoś weźmie nie swoją. Może lepiej zebrać kilkanaście(-dziesiąt?) słoików i dla każdego 'klienta' zarezerwować jeden? Będzie większy porządek.

Awatar użytkownika
Artek'sWorkshop
Chuck Norris

Post autor: Artek'sWorkshop »

Ja zawsze jak mam np. metalową figórkę to najpierw daję ją do dot-4 na jakieś od 2 do 3 dni a czasem 6 godz. jak jestem niecierpliwy:Da poten sztoteczką i cheja. Farba fakt że czasem zostaje we wgłębieniach, więc maczam ją w zmywaczu od paznokci (musi być z acetonem!!!!!!)i sztotkuje przez 2 min. i uwieście mi że figs wygląda jak nowy:D:P.Aha zauważyliście że jak czasem kupujecie bilserki z metalowymi figsami to czasem figurki mają bardziej szary (chropowaty metal) a niektóre aż święcący metal i czysty to od tego też zależy ponieważ farba z tego jaśniejszego o wiele lepiej schodzi:). Dot-4 śmierdzi lae to niejest zwykły zapach ale jak wlejesz go w słoik i zamkiensz to niebedzie nic czuc a jak wyjmiesz to lepiej na dworzu chodz nigdy nieprubowałem:).Zauważyliscie że jak szczotkujecie figsa w docie to się robi ciepło:D:P czy tylko ja mam takjiego fajnego dota:D

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

dziś kupiłem swego pierwszego dota-4 , wrzuciłem pare figsów plastikowych i minoska.

plastiki zeszły super po pół godziny maczania , a minos ma jeszcez w szparach troche brudu , może jak przez noc poleży to nabierze rozumu

wogle noob jestem i nie widzielem ze trzeba miec jakas szczotke więc rękoma przecierałem figsy :) Dastor dopiero mnie naprowadził

pzdr

ODPOWIEDZ