KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Również proszę o wrzucenie na listę
heh...
chyba mnie jeszcze nie ma na liscie ale gram
chyba mnie jeszcze nie ma na liscie ale gram
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
Abandoned
nr 61 slepoku
gokisz bedzie glownym sedzia i ogarniaczem, darek z shinem dadza rade dopisz i mnie zagram DoW lub WoCh jeszcze sie nie zdecydowalem.
Joke.
Joke.
Ograniczenia wyglądają bardzo sensownie - cieszyć można się z tego, że starczyło Wam odwagi, aby je wprowadzić
Zgadzam się natomiast, że konwersje są takim sobie punktem. Nie lepiej zwiększyć wow do 5pkt? Akurat Pasiak na tym nie straci.
Tak btw jest możliwość określenia "mniej więcej" tematyki testu, żeby potem nie pisać od rzeczy? I serio zastanowiłbym się na Waszym miejscu nad takim testem, który będzie wymuszał jak najlepsze poznanie zasad, a nie fluffu, który fabularnie jest wątpliwej jakości miejscami. Ja rozumuję w ten sposób: test zawierający pytania dotyczące FAQa, balancing patcha czy uściśleń, wymusza jak najlepsze z nimi się zapoznanie, a więc w konsekwencji lepsze granie z mniejszą ilością sporów i interwencji sędziowskich. Lepsza znajomość fluffu, lub statystyk jest absolutnie pomijalna.
Zgadzam się natomiast, że konwersje są takim sobie punktem. Nie lepiej zwiększyć wow do 5pkt? Akurat Pasiak na tym nie straci.
Tak btw jest możliwość określenia "mniej więcej" tematyki testu, żeby potem nie pisać od rzeczy? I serio zastanowiłbym się na Waszym miejscu nad takim testem, który będzie wymuszał jak najlepsze poznanie zasad, a nie fluffu, który fabularnie jest wątpliwej jakości miejscami. Ja rozumuję w ten sposób: test zawierający pytania dotyczące FAQa, balancing patcha czy uściśleń, wymusza jak najlepsze z nimi się zapoznanie, a więc w konsekwencji lepsze granie z mniejszą ilością sporów i interwencji sędziowskich. Lepsza znajomość fluffu, lub statystyk jest absolutnie pomijalna.
Test bedzie lepszy niz rok i 2 lata temu to pewne. Gajowy gdzies mi konspekt przysylal - musze skrzynke przeszukac.
Zmiana na stanowisku sedziowskim , Darek jednak woli grac , zastapi go bardzo kompetentna osoba, choc mniej znana , kolega z zaprzyjaznionego klubu BWT Michał Salamon
Morrok pisze:Ziemko pisze:Zmiana na stanowisku sedziowskim , Darek jednak woli grac , zastapi go bardzo kompetentna osoba, choc mniej znana , kolega z zaprzyjaznionego klubu BWT Michał Salamon
ooo, "mój" sędzia ^^
he he he
zobaczymy.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
Abandoned
Abandoned
Proszę dopisać, Sway (HE).
- Jacek_Azael
- Masakrator
Nieprawda bo MójMorrok pisze:Ziemko pisze:Zmiana na stanowisku sedziowskim , Darek jednak woli grac , zastapi go bardzo kompetentna osoba, choc mniej znana , kolega z zaprzyjaznionego klubu BWT Michał Salamon
ooo, "mój" sędzia ^^