Diagnoza Społeczna 2009 - Czyli stan środowiska Wfb w Polsce
Niektóre pytania są zabawne.
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/
Gotowe
może tym razem zdam
może tym razem zdam
akuma, pojechałeś z tymi pytaniami...
posiedze przy tym z 30 minut
edit
walnąłeś orta - część 3cia, pytanie 6te
posiedze przy tym z 30 minut
edit
walnąłeś orta - część 3cia, pytanie 6te
taaa - do kolejności aż sobie 2 stronę druknąłem
co do armii - banał bo mam tylko jedną
co do armii - banał bo mam tylko jedną
poszło, trudny wybór przy układaniu armii
no i w 3 armiach nie mogłem 3 przymiotnika wymyśleć
No i z armią też mam jedną tylko
no i w 3 armiach nie mogłem 3 przymiotnika wymyśleć
No i z armią też mam jedną tylko
Przeinstalowałem całego offica (cały się sypał jak się okazało) kilka razy, ale nic to nie dało. czyżby czekał mnie format?Rasti pisze:Braki w pamięci komputera. Najprawdopodobniej spowodowane złym przypisaniem wartości zmiennych itp. Przeinstaluj worda najpierw tego doszczętnie kasując. Jeśli to nie pomoże - wina systemu.
http://www.iobit.com/advancedwindowscareper.htmlLunn pisze:Przeinstalowałem całego offica (cały się sypał jak się okazało) kilka razy, ale nic to nie dało. czyżby czekał mnie format?Rasti pisze:Braki w pamięci komputera. Najprawdopodobniej spowodowane złym przypisaniem wartości zmiennych itp. Przeinstaluj worda najpierw tego doszczętnie kasując. Jeśli to nie pomoże - wina systemu.
To cudo jest darmowe i przedłuża żywotność systemu, sprawdź może nie będziesz musiał wszystkiego formatować. Z windowsem7 może mieć czasami kłopoty, ale w sumie też przydateczne.
PS. Oczywiście nie wybierasz wersji PRO
A ogólnie masz problemy z kompem? Tzn: zawieszają ci się okienka, internet, jakieś wyskakujące okienka o błędach itp?Lunn pisze:Przeinstalowałem całego offica (cały się sypał jak się okazało) kilka razy, ale nic to nie dało. czyżby czekał mnie format?Rasti pisze:Braki w pamięci komputera. Najprawdopodobniej spowodowane złym przypisaniem wartości zmiennych itp. Przeinstaluj worda najpierw tego doszczętnie kasując. Jeśli to nie pomoże - wina systemu.
A no i format nie koniecznie. Przecież przy reinstalce tylko partycję systemową czyści ;D No i tak dla lepszej wydajności co jakiś czas wypadałoby postawić system. A może wyślij mi na PW dokładny opis problemów.
Wypełniłem i wysłałem całość - faktycznie, sortowanie armi było najtrudniejszym pytaniem. Ale to i tak nic w porównaniu z wprowadzaniem wszystkich danych i przeliczaniem odpowiedzi.. To bardzo ambitny i pracochlonny projekt badawczy, bardzo liczę na to, że zostanie dokończony
mi zostały jedynie pytania z szeregowaniem armii.. zbieram się do tego od tygodnia.. może do świąt się wyrobie
Mam to samoAsassello pisze:mi zostały jedynie pytania z szeregowaniem armii.. zbieram się do tego od tygodnia.. może do świąt się wyrobie
Ciągle się do tego zabieram, i coraz gorzej mi idzie
Wisła Kraków.