7 ed. - nowe HE

High Elves

Moderatorzy: Albo_Albo, Asassello

ODPOWIEDZ
Daro
Oszukista

Post autor: Daro »

Wiadomo - każdy chciał by biegacza :P No przynajmniej ja - po grze lizardami wiem ile taki bieguś daje , zwłaszcza jeśli mógł by być genkiem.

Pozdro

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Post autor: Belaner7 »

No tak jest w plotce

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Post autor: Guard »

Belaner7 pisze:No tak jest w plotce
A z kąd ta plotka?

Jest kilka ciekawych bohów piechotnych. Jeden z moich ulubionych to sv3+ i S7 za jedyne 109pkt... :twisted:
$$$ KUPIĘ KONIE do nowego tiranoc chariotu!!! (sztuk od 1 do 5) $$$

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

W tej którą podałem,jak przepenetrujesz temat to znajdziesz,plota brzmi podajrze
heroes may ride dragons

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Belaner7 pisze:W tej którą podałem,jak przepenetrujesz temat to znajdziesz,plota brzmi podajrze
heroes may ride dragons
No ok, ale mi bardziej chodziło o źródło pochodzenia tej plotki.

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

strona strefy,a ona tam się wzieła z warseera.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

a co wy na to jak by dali battle maga np generuje tyle kości ilu jest SW na stole 5=1 kosć nie moze ich z nikim dzielić itp rzuca gorzej czary ale za to ma jakież bojowe umiejętności np jakie boundy jak ci imperialni Pristowie (czy jak im tam)

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

Pomysł battle maga już był,i podobno ma wejść do nowych he,a ten pomysł taki sobie jest,i tak bym takiego niewystawiał!

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

po prostu honory zrobić jak kindready u WE, które nie liczą sie do magic itemów i byłoby po sprawie :) oczywisćie nie wszstkie, seer normalnie bo to byłaby przesada, w sumie channaller też, ale loremaster byłby piękny, swordmaster też no i lion guard.
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

i odrazu dwa razy tańsze to :) ale ciekawa perspektywa takiego lorda: swordmaster, armour of the gods, vambrecki - rzeźnik

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

cena moze zostac jaka jest, to tylko tak na marginesie, do szczescia az tak to mi nie potrzebne :) Ale jak masz maga fajtera to miałby kto nosić scrolle...
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Belaner7
Falubaz

No dobra,wy tu sobie mówicie jakiego złożycie herosa,niewiedząc jakie i po jakiej cenie przedmioty będą,no i jaka będzie zasada brania tych kindredów(jeżeli wogóle)

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Zgadzam się z tym że elficka piechota powinna mieć liczne zasady specjalne, lecz nie powinna wtedy potanieć ( w końcu Elfy to wymierająca nacja :( ).
Dla mnie jedno jest pewne... Uthulańczycy staną sie w tej edycji silniejsi.

p.s. miło by było jak by ich trochę przegięli :D
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Mućka
Chuck Norris

Post autor: Mućka »

Sito pisze: p.s. miło by było jak by ich trochę przegięli :D
Nie było by miło :)

Już teraz ludzie uważają że high elfami to tylko trzeba turlać kostkami przy magowaniu/strzelaniu z boltów i na końcu podziękować przeciwnikowi za gre
A chyba kazdy gracz HE wie że tak nie jest.
Jak nas ulepszą to juz w ogóle bedzie tragedia :)

Najlepiej niech zostawia tak jak jest, niech potanieje piechota i dodadza jakeis zasady specjalne i bedzie git.

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Mućka pisze:Najlepiej niech zostawia tak jak jest, niech potanieje piechota i dodadza jakeis zasady specjalne i bedzie git.
O stary! Zaprzeczasz sam sobie i to w jednym zdaniu... :wink: Albo wszystko zostaje albo coś zmieniasz... zdecyduj się.

P.S. Wiem o co Ci chodzi, tylko tak śmiesznie to wyszło.

Awatar użytkownika
Ice-T
Kretozord

Post autor: Ice-T »

ha... a propo czy nasza armia jest przegięta to na każdym turnieju słysze że HE to przegięta sprawa i wogóle... (nie mówiąc ile razy słysze że to geje)

ale przydao by sie troche świeżości w tej armi

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Przegieta to ona nie jest choc magie ma ok...i przedmioty... :) Ale inne rzeczy nie sa przegiete...

A co do gejow to dla mnie to raczej WE sa gejami a HE to porzadna rasa... Tez czesto slysze takie rzeczy...

Awatar użytkownika
4PR
Pseudoklimaciarz

Post autor: 4PR »

Fakt. Rasizm w młotku jest czasem okrótny. Jak dla mnie zawsze brakowało mi jednostek z jakimiś ciekawymi zasadami specjalnymi. Większoś ras ma unikalne jednostki ze skomplikowanymi zasadami (giganty,żyrokopterki,fanatycy,helblastery,rycerzyki bretońscy,zabójcy skaweńscy,ścieżki tancerzy,itp.) A u elfów nic szczególnego..

Awatar użytkownika
Sito
Mudżahedin

Post autor: Sito »

Nie można nazwać HE przegiętą nacją, dla mnie są tacy średni (choć sam nimi gram :wink: ). Dla mnie należą im się jakieś nowe grywalne alternatywy do zbudowania turniejowej armii typu skuteczny chamski defens, armia na samej piechocie itd.

p.s. HE to NIE pedały!!! Reputacja nam się psuję przez ubrane w rajstopy woody :wink:
" Sito- proste urządzenie do oddzielania od siebie obiektów o małych i większych wymiarach lub do oddzielania obiektów stałych od płynów, wreszcie do oddzielania zawiesin od płynów. "

http://pl.youtube.com/watch?v=xJqsFwIP0 ... re=related

Awatar użytkownika
Guard
Chuck Norris

Sito pisze:Nie można nazwać HE przegiętą nacją, dla mnie są tacy średni (choć sam nimi gram :wink: ).
Uważam, że jedno nie wyklucza drugiego. W przeciwnym razie 90% graczy byłoby z Bretonni, a już nikt by na DE nie spojżał.

ODPOWIEDZ