![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
- Kedziorson
- Masakrator
Re: MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
ja robie print screen i wrzucam do painta ![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
W poniższym XML:Dibo pisze:Tak tak wiem . Następnym razem dam ;] ... hmm da sie jakoś ściągnąć te zdjecia ??
http://dwsiimson.pl/mb09gal/gallery.xml
Mamy wpisy postaci:
<image>
<filename>P1030503.jpg</filename>
...
</image>
Adres do podanego pliku:
http://dwsiimson.pl/mb09gal/images/P1030503.jpg
natomiast do miniaturki:
http://dwsiimson.pl/mb09gal/thumbs/P1030503.jpg
Dzięki Rogatemu na czele ze Szmajsonem, że zrobili jak co roku bardzo fajny turniej - jedyny mankament jaki moim zdaniem się rzucał w oczy to brak sędziów, ale cała reszta była super - zresztą idelnego turnieju zrobić się nie da, bo zawsze z przyczyn niezależnych może się coś wysypać - jak było zresztą teraz.
Dzięki przeciwnikom za bitwy i znajomym za towarzystwo - fajnie od czasu do czasu pogadać ze starymi znajomymi.
Jak widać DE mimo ich mnogości szału na pierwszym singlowym Masterze na 2000+ nie zrobiły (Bydgoszcz i Lubin były na małe pkt, a WI to Pary więc gra się zupełnie inaczej). DE zajeły w Top20 miejsca 3,9,14,15 co jest raczej słabym wynikiem jak na to ile się gada jaka to przegięta armia. Zresztą armia ta ma kilka bardzo istotnych słabych stron o czym mogłem się przekonać na własnej skórze debiutując nią na pierwszym Masterze.
Dzięki przeciwnikom za bitwy i znajomym za towarzystwo - fajnie od czasu do czasu pogadać ze starymi znajomymi.
Jak widać DE mimo ich mnogości szału na pierwszym singlowym Masterze na 2000+ nie zrobiły (Bydgoszcz i Lubin były na małe pkt, a WI to Pary więc gra się zupełnie inaczej). DE zajeły w Top20 miejsca 3,9,14,15 co jest raczej słabym wynikiem jak na to ile się gada jaka to przegięta armia. Zresztą armia ta ma kilka bardzo istotnych słabych stron o czym mogłem się przekonać na własnej skórze debiutując nią na pierwszym Masterze.
Yo
czy nie znalezliscie moze codexu do lizakow zagubionego?
podpisany na pierwszej stronie w prawym dolnym rogu
wiem ze było duzo codexow lizakow z nagrod i moglo sie pomieszac lub nie zwrociliscie uwagi
ale mam prosbe czy mozecie sprawdzic i mi powiedziec ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
pozdro
czy nie znalezliscie moze codexu do lizakow zagubionego?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
wiem ze było duzo codexow lizakow z nagrod i moglo sie pomieszac lub nie zwrociliscie uwagi
pozdro
Jeżeli masz AB po polsku to mnie zdziwiłeś ![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Jeżeli nie masz, to może chcesz kupić?![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Jeżeli nie masz, to może chcesz kupić?
hahaCrusader pisze:Yo
czy nie znalezliscie moze codexu do lizakow zagubionego?podpisany na pierwszej stronie w prawym dolnym rogu
wiem ze było duzo codexow lizakow z nagrod i moglo sie pomieszac lub nie zwrociliscie uwagiale mam prosbe czy mozecie sprawdzic i mi powiedziec
pozdro
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
pzdr !!
![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
taka glupia sprawa
mialy byc doslane po turnieju nagrody chyba ze Sfanu, pare razy ktos sie mnie pytal o adres itp, ale sprawa jakos umarla... nie zeby mi jakos kosmicznie zalezalo, ale tak troche dziwnie ze sprawa ucichla diametralnie ![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![Rolling Eyes :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)