Jednak nie przylapany na walowaniu.
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
czy jako idealista i wierzacy w dobro ludzi uwierzysz mi jak Ci powiem ze twoj regiment stal 2 cale dalej a nie tu gdzie teraz ? ( ) szczerze watpie...raf pisze:Jako niepoprawny idealista wierzący we wrodzoną dobroć ludzi ciągle mam nadzieję, że komuś się fotki pomyliły, i przedmiotowe zdjęcie przedstawia Asa przesuwającego swoje figsy...
cytujac kogos "wielkiego":
ZERO TOLERANCJI...
...dla oszustów
stanwisko Kultu jest znane i sie pod nim podpisuje.
raf: Jako ta druga osoba na zdjęciu mogę cię zapewnić, że AS ma właśnie w rączkach mój klocek Ironbrejkersów, za którym człapali Slayerzy.
O pomyłce nie może być mowy, gdybym dopuszczał choć szansę błędnej interpretacji tego zdjęcia i całego zdarzenia to siedziałbym cicho.
Reyki to nie byłoby lekarstwo... Ty nauczyłbyś go jeszcze nowych sztuczek (np 245 punktów magicznych przedmiotów na herosie) i byłoby jeszcze gorzej...
O pomyłce nie może być mowy, gdybym dopuszczał choć szansę błędnej interpretacji tego zdjęcia i całego zdarzenia to siedziałbym cicho.
Reyki to nie byłoby lekarstwo... Ty nauczyłbyś go jeszcze nowych sztuczek (np 245 punktów magicznych przedmiotów na herosie) i byłoby jeszcze gorzej...
coz... AS w trybie awaryjnym zostal graczem zapasowym i zagral tylko dlatego, ze pojawila sie nieparzysta liczba osob. myslalem, ze bedzie to lepsze rozwiazanie niz poinformowanie kogos, kto zaplacil 10 funtow za turniej, ze bedzie gral jedna bitwe mniej. teraz moge tylko przeprosic za zly dobor staffu... wiecej sie to nie powtorzy.
nie ukrywam, ze z ulga przyjalem wiadomosc, ze w niedziele pojawila sie parzysta liczba graczy - dlatego tez nikt nie mial tej watpliwej przyjemnosci zagrania z zapasowym graczem drugiego dnia turnieju.
nie ukrywam, ze z ulga przyjalem wiadomosc, ze w niedziele pojawila sie parzysta liczba graczy - dlatego tez nikt nie mial tej watpliwej przyjemnosci zagrania z zapasowym graczem drugiego dnia turnieju.
"I fart in your general direction"
bo to nie jest dysputa w temacie Turnieje-> GTraf pisze:A niby dlaczego? O tym trzeba piać aż kurwa dowie się każdy i na najbliższym turze odmówi gry z pewną osobą. O ile naturalnie zarzuty sie potwierdzą...quas pisze: dobra konczmy ten offtop
Szaman wyrazil swoje stanowisko...drugi raz takiego bledu nie popelni
to mam w takim razie szczescie. Zreszta rozrozniam pewne pojecia-i o ile moge sie z kims napis wody ognistej o tyle niekoniecznie z ta sama osoba mam ochote zagracJJ, quas - moim zdaniem przesadzacie z reakcją. Żeby rezygnować z turniejów bo się na nich wałkarze zdarzają? Wałkarzy jest garść, a świetnych ludzi cała masa, dlatego uwielbiam turnieje
turnieje dokladaja do tego ped ku zwyciestwu i zupelnie przeze mnie niezrozumiany ped do zdobywania pktow w lidze -> ja podchodze do tego zupelnie na luzie (majac w glebokim powazaniu lige)
no i w przeciwienstwie do JJ nie przeszkadza mi wlasna nieobecnosc na masterach
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
I słusznie Wafi zrobiłeś.
Podobnie jak słusznie robi Jacek, piętnując takie zachowania gdzie tylko się da.
Szaman, nigdy więcej nie ratuj się ASem. Proszę.
Podobnie jak słusznie robi Jacek, piętnując takie zachowania gdzie tylko się da.
Szaman, nigdy więcej nie ratuj się ASem. Proszę.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Z ciekawości tylko spytam, czy ktoś poinformował ASa jaka toczy się dyskusja na jego teamt?
Przypomina mi to trochę wieszanie psów na Zbyszku po Krakonie. Z tą różnicą, że poznaliśmy wtedy stanowisko Barba w tej sprawie, po czym Zbyszek się przyznał do winy i przeprosił, Szyndlerowi tej możliwości się nie dało.
Przypomina mi to trochę wieszanie psów na Zbyszku po Krakonie. Z tą różnicą, że poznaliśmy wtedy stanowisko Barba w tej sprawie, po czym Zbyszek się przyznał do winy i przeprosił, Szyndlerowi tej możliwości się nie dało.
2 bitwy z nim stoczyłem i dwie były nie przyjemne :/
nie polecam z nim grac
nie polecam z nim grac
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Zrobiłem wszystko co możliwe, by wszystkie linki do Artura dotarły.Kielon pisze:Z ciekawości tylko spytam, czy ktoś poinformował ASa jaka toczy się dyskusja na jego teamt?.
Nie zwykłem zakradać się, po czym atakować od tyłu i potajemnie.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Ladny walek, ladny.
Problemem jest podejscie graczy do walowania IMO - bo wsrod osob ktore tutaj wypowiadaja sie krytycznie, nie ma organizatorow turniejow.
Robiac SWVII po konsultacji z drugim organizatorem zdecydowalismy sie niedopuscic do turnieju jednej osoby, znanej lokalnie z bogatej ilosci walow swiadomych i najzwyczajniej chamskich.
I co sie stalo dnia nastepnego? Yudokuno opieprzyla nas, ze robimy samosady, ze dzialajac w ten sposob niszczymy dobre imie turniejow ze stajni Silesia Wars i pare innych epitetow.
I dopoki wszyscy bedziemy sie bawic w stwierdzenia ze samosady sa 'be', 'fuj', i 'nunu' to daleko nie zajdziemy w zyciu.
Osobiscie balbym sie grac z kims takim jak AS, znajac relacje znajomych i widzac fotki - jakbym byl po drugim piwie, to by skurwysyn (a co, za wulgarne slowo? nie wydaje mi sie) z lukiem brwiowym rozbitym mogl bitwe skonczyc.
Problem jest mniej wiecej takiej natury, jak odbieranie programu 'Zero Tolerancji' przez spoleczenstwo - wszystkim niepodoba sie dyskryminowanie zlych uczniow, ale do niewielu osob dociera ze w szkole przedewszystkim powinny sie czuc bezpiecznie normalne dzieciaki, a prawa chuliganki sa na drugim miejscu.
I tutaj analogicznie - spora czesc osob dba o to zeby nie skrzywdzic biednego walujacego chlopczyka, nie patrzac na to ile osob przez niego wylacza sie z aktywnego grania na turniejach na rzecz housegamingu
Problemem jest podejscie graczy do walowania IMO - bo wsrod osob ktore tutaj wypowiadaja sie krytycznie, nie ma organizatorow turniejow.
Robiac SWVII po konsultacji z drugim organizatorem zdecydowalismy sie niedopuscic do turnieju jednej osoby, znanej lokalnie z bogatej ilosci walow swiadomych i najzwyczajniej chamskich.
I co sie stalo dnia nastepnego? Yudokuno opieprzyla nas, ze robimy samosady, ze dzialajac w ten sposob niszczymy dobre imie turniejow ze stajni Silesia Wars i pare innych epitetow.
I dopoki wszyscy bedziemy sie bawic w stwierdzenia ze samosady sa 'be', 'fuj', i 'nunu' to daleko nie zajdziemy w zyciu.
Osobiscie balbym sie grac z kims takim jak AS, znajac relacje znajomych i widzac fotki - jakbym byl po drugim piwie, to by skurwysyn (a co, za wulgarne slowo? nie wydaje mi sie) z lukiem brwiowym rozbitym mogl bitwe skonczyc.
Problem jest mniej wiecej takiej natury, jak odbieranie programu 'Zero Tolerancji' przez spoleczenstwo - wszystkim niepodoba sie dyskryminowanie zlych uczniow, ale do niewielu osob dociera ze w szkole przedewszystkim powinny sie czuc bezpiecznie normalne dzieciaki, a prawa chuliganki sa na drugim miejscu.
I tutaj analogicznie - spora czesc osob dba o to zeby nie skrzywdzic biednego walujacego chlopczyka, nie patrzac na to ile osob przez niego wylacza sie z aktywnego grania na turniejach na rzecz housegamingu
Bo zrobiliście to po cichu kasując regularnie z forum posty, w których tenże gracz chciał sie zgłosić.co sie stalo dnia nastepnego? Yudokuno opieprzyla nas, ze robimy samosady, ze dzialajac w ten sposob niszczymy dobre imie turniejow ze stajni Silesia Wars i pare innych epitetow.
Czemu nie było Was stać na to, żeby mu publicznie odpisać, że jest niemile widziany, bo oszukuje i dać kilka przykładów? Czemu po żadnym wcześniejszym turnieju nikt nie napiętnował jego niewłaściwego zachowania?
Krytycznie względem czego? Takiego sposobu rozwiązania sprawy, czy krytycznie względem oszukiwania na turniejach?Problemem jest podejscie graczy do walowania IMO - bo wsrod osob ktore tutaj wypowiadaja sie krytycznie, nie ma organizatorow turniejow.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
TruePunk: Zgadzam sie z Toba w 100%. Kurcze mobilizujcie swoich przedstawicieli na LL, zeby glosowali za banem dla tego pana. Bo tak to wszyscy chca go wyrzucac z turnieji, bic itp. a jak przychodzi co do czego, to LL nie jest w stanie wyprosic go na rok z turnieji ligowych. Zaraz zaczyna sie jakas glupia gadka o "listach niechcianych", roznicy miedzy organizatorami a LL, niebezpiecznym precedensie sluzacym do banowania niewinnych i o kolesiostwie w polskim battlu.
Jako zywo przypomina to to co sie dzialo przez lata w polskiej pilce noznej. Wszyscy wiedzieli, kto sprzedawal i kupowal mecze, a nikt nic nie robil.
Jako zywo przypomina to to co sie dzialo przez lata w polskiej pilce noznej. Wszyscy wiedzieli, kto sprzedawal i kupowal mecze, a nikt nic nie robil.
Morał z tego taki, że jak zabronisz robić fotki stołu podczas gry, zasługujesz co najmniej na osobistego sędziego. Co najmniej.Pawełek pisze:morał z tego taki, że nastepnym razem jak bede gral na turnieju to zabronie komukolwiek robic mi fotki.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Trzeba coś z tym zrobić.Nie wiem te hall of shame przykleić na stałe,dopisać coś do regulaminu ligi.Może za ostro,w końcu wałkowiczów nie ma za dużo,a AS także się jeszcze nie wypowiedział.Ale skoro jest okazja,to można coś już zacząć myśleć aby utrudnić życie tym co niszczą atmosferę turniejów.Ważne żeby środowisko zareagowało jednogłośnie.Grr normalnie aż się odechciewa grać
Tylko kiedy on będzie grał następnym razem...Tomash pisze:Morał z tego taki, że jak zabronisz robić fotki stołu podczas gry, zasługujesz co najmniej na osobistego sędziego. Co najmniej.Pawełek pisze:morał z tego taki, że nastepnym razem jak bede gral na turnieju to zabronie komukolwiek robic mi fotki.
super.Tomash pisze:Morał z tego taki, że jak zabronisz robić fotki stołu podczas gry, zasługujesz co najmniej na osobistego sędziego. Co najmniej.Pawełek pisze:morał z tego taki, że nastepnym razem jak bede gral na turnieju to zabronie komukolwiek robic mi fotki.
chętnie sobie z kimś pogadam, jak bede musiał grac z jakims boring playerem.
pozniej mi ktoś wypomni, ze mu figsy przesuwam!Tylko kiedy on będzie grał następnym razem... Wink