To wszystkie takie miejscaksch pisze:Które z tych dwóch miejsc lepsze? Względnie może jest coś jeszcze do wyboru w okolicy?
KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Re: KOHORTEX 9-10.01.10 Bydgoszcz 1350pkt Master WFB
Sprawdź autobusy. Na trasie Bydgoszcz-Wawa przemieszcza sie Komfort Bus i szczątki Polskiego Ekspresu. To jest chyba 4h jazdy.gotih pisze:Chciałbym przyjechać ale jest problem z dojazdem. W sobotę z Warszawy przyjeżdża pociąg o 4 a następny już po 10
Ma ktoś pomysł jak dostać się do Bydgoszczy o sensownej porze?
.:prawdziwy mężczyzna nie je miodu tylko żuje pszczoły:.
Ziemko, Gokish - dzięki!
A'propos transportu - taksówki drogie są u Was?
A'propos transportu - taksówki drogie są u Was?
Z tych miejsc co podaliśmy to z Pomorskiego 1 minuta pieszo , z tego drugiego 5 minut pieszo :]
a co do taksówek
6 zł za trzaśnięcie drzwiami i 1 KM a potem średnio 1,8 zł/km , ale jak planujesz gdzieś w centrum nocować to ja mogę cię odebrać z noclegowni i razem autobusem/tramwajem możemy jechać , bo nie wiem czy na noc zostanę :] a w centrum mieszkam
a co do taksówek
6 zł za trzaśnięcie drzwiami i 1 KM a potem średnio 1,8 zł/km , ale jak planujesz gdzieś w centrum nocować to ja mogę cię odebrać z noclegowni i razem autobusem/tramwajem możemy jechać , bo nie wiem czy na noc zostanę :] a w centrum mieszkam
Próbowałem wysłać rozpiskę ze zgłoszeniem, ale nie chciało mi przyjąć adresu odbiorcy.
Co prawda robiłem to z iPhone'a, więc to może być powodem, ale wolę się upewnić i spytać czy ktoś nie miał podobnych problemów?
Co prawda robiłem to z iPhone'a, więc to może być powodem, ale wolę się upewnić i spytać czy ktoś nie miał podobnych problemów?
Bearded Unclean 'Un pisze:Fuck, będe miał na pieńku z Drobnymi Wałeczkami
Zgloszenia dochodza bez problemu , mail dziala - jest kilkakrotnie sprawdzany codziennie.
Jak wygląda sprawa pryszniców na Kohortexie? Jest opcja czy nie opcji?
Gokish bedzie rozmawial z panem Kaziem, jak sie dowie to napisze. Od czwartku nie ma mnie przez 2 tygodnie na necie - piszcie , zglaszajcie sie i nie przejmujcie sie ze nie ma odezwu, jak tylko dojde do kompa to wszystkim odpisze. Myslimy jak tu zwiekszyc limit graczy - blatow i terenow nie zabrkanie, gorzej z miejscem.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
you have my repeating crossbow